Închide meniul

BOMBA ZILEI! Ianis Hagi, urmărit de PSG! Românul ar putea juca alături de Neymar şi Mbappe. Anunţul făcut de francezi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 16:35

BOMBA ZILEI! Ianis Hagi, urmărit de PSG! Românul ar putea juca alături de Neymar şi Mbappe. Anunţul făcut de francezi

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi e urmărit de PSG

Un cont de Twitter din Franţa detonează o adevărată bombă. Ianis Hagi ar fi urmărit de Paris Saint Germain. Cel care l-ar dori pe Ianis Hagi la cea mai mare echipă din Franţa este chiar Mauricio Pochettino. La PSG, Ianis Hagi ar deveni coleg cu Neymar şi Mbappe. Rangers a plătit în vară pentru Ianis Hagi 3.500.000 milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În căutarea unui mijlocaș ofensiv pentru sezonul viitor, PSG l-ar urmări pe Ianis Hagi, pe care Pochettino dorește să-l aducă”, este mesajul postat pe Twitter. 

Ianis Hagi, titular în Aberdeen – Rangers 1-2

Ianis Hagi a fost titular în Aberdeen – Rangers 1-2. După meciurile încântătoare din ultimele etape, Ianis nu a mai avut o evoluţie consistentă. Jurnaliştii de la The Herald i-au acordat nota 4 mijlocaşului român, cea mai mică. Omul meciului, Alfredo Morelos, care a marcat şi cele două goluri, a primit nota 8.

”A fost titular în absența lui Kemar Roofe. A fost aproape să marcheze cu un șut de la distanță, la începutul partidei.

Dar apoi a ieșit din joc. Trebuie să contribuie mai mult. Mult, mult mai mult”, au scris cei de la The Herald. 

Reclamă

Ianis Hagi face campanie pentru susținerea valorilor necunoscute ale sportului românesc! 

Ianis Hagi face furori la Rangers dar, în timpul său liber, se pare că fiul ”Regelui” Gheorghe Hagi încearcă să aducă atenția și asupra altor sportivi români cu performanțe de invidiat, care nu sunt însă atât de mediatizați.

Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, Ianis Hagi a cerut fanilor săi să voteze pentru Paul Georgescu, nominalizat pentru cel mai bun înotător din lume în ape deschise.

Sunt mulți români ale căror nume poate nu vă spun nimic, însă performanțele lor sunt uriașe. Paul Georgescu este unul dintre ei și tocmai a fost nominalizat pentru titlul de <<Cel mai bun înotător din lume în ape deschise>>.

Reclamă 4 / 0/3

Paul Georgescu mi-a fost profesor de sport în școala generală; e un om extraordinar de ambițios și un adevărat profesionist. S-ar bucura mult dacă l-ați putea susține cu un vot”, a scris Ianis pe pagina sa personală.

Recomandări
  • Informaţie bombă despre Ianis Hagi
  • Românul ar fi urmărit de PSG

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și