Închide meniul

PSG, succes cu Brest! Manchester City, victorie cu Crystal Palace! Liverpool, învinsă de Bournemouth!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 martie 2023, 23:40 / Actualizat: 22 iulie 2023, 17:22

PSG, succes cu Brest! Manchester City, victorie cu Crystal Palace! Liverpool, învinsă de Bournemouth!

Meciurile zilei, LIVE SCORE

Lionel Messi și Kylian Mbappe / Profimedia

PSG, succes cu Brest! Manchester City, victorie cu Crystal Palace! Liverpool, învinsă de Bournemouth! Au fost meciuri tari în campionatele puternice din Europa astăzi, iar balul a fost deschis cu Bournemouth – Liverpool. „Cormoranii” au fost învinși surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, astăzi a avut loc şi duelul foştilor selecţioneri ai naţionalei României, Mirel Rădoi şi Cosmin Contra. Al-Tai a fost învinsă de Damac, scor 1-3.

PSG, succes cu Brest! Manchester City, victorie cu Crystal Palace! Liverpool, învinsă de Bournemouth!

Update: PSG o învinge pe Brest, scor 2-1, în deplasare. Kylian Mbappe a adus victoria în prelungiri.

Update / Final: Manchester City o învinge pe Crystal Palace, scor 1-0. Erling Haaland a adus victoria cu un gol din penalty.

Update / Final: Bayern Munchen câștigă cu Augsburg, scor 5-3.

Reclamă

Update / Pauză: Bayern Munchen conduce Augsburg, scor 4-1.

Update / Final: Real Madrid a învins Espanyol

Update / Min. 90+3: Real Madrid – Espanyol 3-1. A marcat și Marco Asensio

Reclamă 4 / 0/3

Update / Final: Liverpool a fost învinsă de Bournemouth!

Update / Min. 39: Real Madrid – Espanyol 2-1. A marcart şi Eder Militao.

Update/ Min. 22: Real Madrid – Espanyol 1-1! Vinicius a reuşit să egaleze pentru trupa lui Carlo Ancelotti!

Update/ Min. 8: Real Madrid – Espanyol 0-1! Joselu a dat lovitura pe Santiago Bernadeu, chiar în debutul partidei!

Update 15:00: Începe meciul dintre Real Madrid şi Espanyol!

Update/ Min. 28: Bournemouth – Liverpool 1-0! Billing a deschis scorul în confruntarea cu trupa lui Jurgen Klopp!

Update 14:30: Începe meciul dintre Bournemouth şi Liverpool!

Reclamă

Meciurile zilei din Anglia:

Meciuri tari din Italia:

Meciuri tari din Spania:

Meciui tari din Germania:

Meciuri tari din Franţa:

După meciul lui Liverpool cu Bournemouth, în Premie League urmează alte meciuri interesante. Leicester se duelează cu Chelsea, şi Tottenham primeşte vizita celor de la Nottingham Forest, ambele partide desfăşurându-se de la ora 17:00.

Totodată, şi Manchester City intră în scenă astăzi. Trupa lui Pep Guardiola va juca împotriva celor de la Criystal Palace, de la ora 19:30.

PSG se duelează cu Brest, în primul meci după eliminarea din Champions League. Bayern, echipa care i-a învins pe francezi, se duelează cu Augsburg, de la ora 16:30.

De cealaltă parte, în Spania şi Italia, Real Madrid întâlneşte Espanyol, de la ora 15:30, în timp ce Napoli va avea un duel „de foc” cu Atalanta, de la ora 19:00.

Karim Benzema s-a accidentat și ratează următorul meci al lui Real Madrid

Karim Benzema este accidentat și va rata următorul meci al celor de la Real Madrid, contra lui Espanyol, din week-end. Atacantul francez este incert pentru următoarele două dueluri „de foc” ale „galacticilor”, returul cu Liverpool din Liga Campionilor, și derby-ul cu Barcelona, din campionat.

Presa din Spania anunță faptul că Real Madrid nu se va putea baza pe serviciile lui Karim Benzema, în runda viitoare din La Liga. Carlo Ancelotti a decis să-l menajeze pe starul francez, în vederea unei recuperări cât mai rapide.

După duelul cu Espanyol din campionat, pentru Real Madrid urmează două dueluri decisive, care contează pentru restul sezonului. La mijlocul săptămânii, trupa lui Carlo Ancelotti va primi vizita lui Liverpool, în încercarea de a se califica în sferturile Ligii Campionilor, iar ulterior se va duela cu Barcelona, fiind ultima șansă a madrilenilor de a reintra în lupta la titlu din Spania.

Aceeași sursă citată mai sus notează faptul că există șanse ca Benzema să evolueze în cele două partide decisive al lui Real Madrid. Atacantul francez se antrenează separat, în sala de forță, pentru a putea reveni cât mai repede pe teren.

În acest sezon, deși a fost afectat de accidentări, Karim Benzema este în continuare golgheterul echipei. Acesta a marcat 22 de goluri, în toate competițiile în care a evoluat pentru „galactici”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și