Închide meniul

Karim Benzema s-a accidentat și ratează următorul meci al lui Real Madrid! Când ar putea reveni atacantul francez

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2023, 10:41

Karim Benzema s-a accidentat și ratează următorul meci al lui Real Madrid! Când ar putea reveni atacantul francez

Karim Benzema s-a accidentat și ratează următorul meci la Real Madrid

Karim Benzema, într-un meci pentru Real Madrid/ Profimedia

Karim Benzema este accidentat și va rata următorul meci al celor de la Real Madrid, contra lui Espanyol, din week-end. Atacantul francez este incert pentru următoarele două dueluri „de foc” ale „galacticilor”, returul cu Liverpool din Liga Campionilor, și derby-ul cu Barcelona, din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema traversează o perioadă modestă la Real Madrid. Câștigătorul Balonului de Aur nu a mai marcat de treu runde, ultimele sale goluri având loc în partida cu Liverpool.

Karim Benzema s-a accidentat si ratează următorul meci al lui Real Madrid

Presa din Spania anunță faptul că Real Madrid nu se va putea baza pe serviciile lui Karim Benzema, în runda viitoare din La Liga. Carlo Ancelotti a decis să-l menajeze pe starul francez, în vederea unei recuperări cât mai rapide.

După duelul cu Espanyol din campionat, pentru Real Madrid urmează două dueluri decisive, care contează pentru restul sezonului. La mijlocul săptămânii, trupa lui Carlo Ancelotti va primi vizita lui Liverpool, în încercarea de a se califica în sferturile Ligii Campionilor, iar ulterior se va duela cu Barcelona, fiind ultima șansă a madrilenilor de a reintra în lupta la titlu din Spania.

Aceeași sursă citată mai sus notează faptul că există șanse ca Benzema să evolueze în cele două partide decisive al lui Real Madrid. Atacantul francez se antrenează separat, în sala de forță, pentru a putea reveni cât mai repede pe teren.

Reclamă

În acest sezon, deși a fost afectat de accidentări, Karim Benzema este în continuare golgheterul echipei. Acesta a marcat 22 de goluri, în toate competițiile în care a evoluat pentru „galactici”.

Ce a declarat Karim Benzema, după ce a marcat o „dublă” de excepţie în Liverpool – Real Madrid 2-5

Karim Benzema s-a declarat extrem de fericit, după ce a reuşit o „dublă” în partida dintre Liverpool şi Real Madrid. Atacantul francez a dezvăluit că îşi doreşte o altă victorie în meciul retur din optimile UEFA Champions League, meci care se va desfăşura pe Santiago Bernabeu, peste trei săptămâni.

Cât despre meciul retur, Benzema a mărturisit că Liverpool este capabilă să întoarcă rezultatul, şi ca urmare, îşi doreşte o victorie şi pe Santiago Bernadebu, pentru a obţine biletele pentru sferturile din UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

„O seară importantă pentru noi, vreau să-i dedic meciul preşedintelui nostru de onoare, Amancio. Victoria este pentru el.

Am jucat cu personalitate şi am marcat multe goluri. Vrem să câştigăm Liga Campionilor. Am început rău partida şi ştiam că această echipă, cu aceşti fani, pune multă presiune. Dar după 15 minute…am văzut adevărata faţă a Madridului.

Este fotbal şi este mereu complicat. Ei au reuşit să ne conducă cu 2-0. A trebuit să facem mai mult şi am făcut.

Am jucat destul de puţin până astăzi. Ceea cea vreau este să contribui, să-mi ajut coechipierii. Şi asta am făcut astăzi. Am venit după un sezon cu multe meciuri şi după Cupa Mondială m-am accidentat. Puţin câte puţin, mă recuperez şi mă simt mai bine.

(N.r. S-a decis cechipa calificată?) Multe se pot întâmpla în fotbal. Am reuşit un meci bun, dar vrem o altă victorie pe Bernabeu!”, a declarat Karim Benzema, pentru as.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și