Închide meniul

Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 martie 2024, 16:49

Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid

Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Pentru cine va evolua starul lui Real Madrid

Brahim Diaz, în timpul unui meci / Profimedia

Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc! Starul lui Real Madrid a debutat deja pentru iberici, într-un meci cu Lituania, de pe 8 iunie 2021. El a marcat în respectiva partidă, care s-a dovedit a fi şi ultima în tricoul Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Născut la Malaga, tatăl lui Brahim Diaz este marocan, iar mijlocaşul lui Real Madrid este eligibil pentru ambele naţionale.

Brahim Diaz a ales între Spania şi Maroc!

În ultimii ani, marocanii au încercat în nenumărate rânduri să îl convingă pe Diaz să evolueze pentru naţionala lor. Selecţionerul Walid Regragui a mers în mai multe rânduri la Milano şi Madrid pentru a discuta cu mijlocaşul de 26 de ani, pentru a-l convinge să îmbrace tricoul naţionalei Marocului.

Potrivit lui Fabrizio Romano, Brahim Diaz a confirmat deja decizia sa de a juca pentru Maroc, urmând ca un anunţ oficial să se facă în curând:

„Brahim Diaz a confirmat decizia sa finală Federaţiei Marocane de Fotbal. El va juca pentru Maroc, nu pentru Spania. Este o chestiune de timp până când se va face un anunţ oficial”, a scris jurnalistul italian, pe contul său de Twitter.

Reclamă

Brahim Diaz a evoluat în naţionalele Spaniei la U17, U19 şi U21, înainte de a juca la seniori în meciul cu Lituania, din 2021. Cotat la 20 de milioane de euro pe transfermarkt.com, Brahim Diaz este jucătorul lui Real Madrid din 2019, atunci când a fost cumpărat de la Manchester City. El a evoluat în perioada 2020-2023 sub formă de împrumut la AC Milan, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai milanezilor la titlul cucerit în sezonul 2021/22.

Ronaldo, convins că Kylian Mbappe îşi va îndeplini marele vis la Real Madrid

Ronaldo Nazario este convins că Kylian Mbappe îşi va îndeplini marele vis la Real Madrid. Atacantul de legendă al „galacticilor” îl asigură pe Mbappe că va da lovitura carierei în cazul în care va accepta oferta lui Florentino Perez şi va semna cu graparea de pe Santiago Bernabeu.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilianul Ronaldo a câştigat de două ori Balonul de Aur, în 1997 şi 2002. Îl sfătuieşte pe Mbappe să îi calce pe urme pentru a îi călca pe urme şi a cuceri cel mai important trofeu individual.

„Trebuie să aşteptăm până va fi oficial pentru a putea analiza acest transfer. Nu ştiu dacă este adevărat, dar se vorbeşte mult despre situaţia lui de la PSG. Toată lumea este foarte încântată de venirea lui Kylian Mbappe în Madrid.

Este un jucător incredibil, unul dintre cei mai buni ai momentului. Cred că este o opţiune excelentă pentru el şi că astfel va putea câştiga, în cele din urmă, Balonul de Aur, dacă semnează cu Real Madrid. Cred că aici va avea o echipă care îl va ajuta în fiecare decizie pe care o va lua atât pe teren, cât şi în afara lui. Îl vor proteja!

PSG a făcut eforturi pentru a-l convinge să îşi prelungească contractul. A fost starul acestui proiect. Vom vedea dacă Mbappe va ajunge la Real Madrid. Un lucru este cert, ne vom bucura să îl vedem pe Mbappe în următorii ani„, a declarat Ronaldo într-un interviu, potrivit marca.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și