Închide meniul

Ronaldo, convins că Kylian Mbappe îşi va îndeplini marele vis la Real Madrid: „Este incredibil!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 martie 2024, 16:00

Ronaldo, convins că Kylian Mbappe îşi va îndeplini marele vis la Real Madrid: „Este incredibil!

Ronaldo, convins că Kylian Mbappe îşi va îndeplini marele vis la Real Madrid

Ronaldo Nazario şi Kylian Mbappe / Colaj Profimediaimages

Ronaldo Nazario este convins că Kylian Mbappe îşi va îndeplini marele vis la Real Madrid. Atacantul de legendă al „galacticilor” îl asigură pe Mbappe că va da lovitura carierei în cazul în care va accepta oferta lui Florentino Perez şi va semna cu graparea de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilianul Ronaldo a câştigat de două ori Balonul de Aur, în 1997 şi 2002. Îl sfătuieşte pe Mbappe să îi calce pe urme pentru a îi călca pe urme şi a cuceri cel mai important trofeu individual.

Ronaldo, convins că Kylian Mbappe îşi va îndeplini marele vis la Real Madrid

Trebuie să aşteptăm până va fi oficial pentru a putea analiza acest transfer. Nu ştiu dacă este adevărat, dar se vorbeşte mult despre situaţia lui de la PSG. Toată lumea este foarte încântată de venirea lui Kylian Mbappe în Madrid.

Este un jucător incredibil, unul dintre cei mai buni ai momentului. Cred că este o opţiune excelentă pentru el şi că astfel va putea câştiga, în cele din urmă, Balonul de Aur, dacă semnează cu Real Madrid. Cred că aici va avea o echipă care îl va ajuta în fiecare decizie pe care o va lua atât pe teren, cât şi în afara lui. Îl vor proteja!

PSG a făcut eforturi pentru a-l convinge să îşi prelungească contractul. A fost starul acestui proiect. Vom vedea dacă Mbappe va ajunge la Real Madrid. Un lucru este cert, ne vom bucura să îl vedem pe Mbappe în următorii ani„, a declarat Ronaldo într-un interviu, potrivit marca.com.

Reclamă

Starul naţionalei Franţei a fost pe locul 3 în topul Balonului de Aur 2023. A fost depăşit de Lionel Messi şi de Erling Haaland. Messi a cucerit pentru a 8-a oară trofeul.

Kylian Mbappe are o cotă de 180 de milioane de euro. Face un sezon grozav în Ligue 1 şi are 21 de goluri în 23 de partide. În total, în toate competiţiile, a înscris 34 de goluri şi a oferit 7 pase decisive în 34 de meciuri.

Anunţul momentului despre Kylian Mbappe

Anunţul momentului despre Kylian Mbappe a fost făcut de Fabrizio Romano, după ce superstarul francez a reuşit o „dublă” în returul cu Real Sociedad din Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a marcat în minutele 15 şi 56, iar Real Sociedad – PSG s-a încheiat 1-2. Superstarul dorit de Real Madrid a fost declarat omul meciului.

Potrivit lui Fabrizio Romano, cei din conducerea lui PSG ştiu că Mbappe va pleca 100%. „Cei de la PSG nu a făcut încă o declaraţie oficială, dar ştiu că e gata 100% cu Mbappe. Al Khelaifi, Luis Enrique şi toţi jucătorii sunt informaţi. Mbappe îşi negociază contractul cu Real Madrid”, a anunţat cunoscutul jurnalist, specializat în transferuri.

Se pare că viitorul imediat al lui Kylian nu va fi aici la PSG, așa că trebuie să testăm tactica”, a declarat Luis Enrique la conferinţa de presă de după meciul care a consfinţit calificarea lui PSG în sferturile Ligii Campionilor.

Luis Enrique a negat că ar avea vreo problemă cu Kylian Mbappe. Mai mult, a susţinut că francezul este cel mai bun jucător de atac din lume.

Știți deja că răspândirea mizeriei și cauzarea de necazuri se vând foarte ușor. Cine este interesat de adevăr? Nu am nicio problemă cu niciun jucător, doar că anumite decizii pot fi mai mult sau mai puțin apreciate. Pentru mine, Mbappe este cel mai bun jucător din lume în ultimii metri. Este de neoprit”, a afirmat Enrique.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și