Închide meniul

BREAKING NEWS | OFICIAL! Răzvan Lucescu a fost demis după umilința cu echipa lui Constantin Budescu, Damac. Anunțul de ultimă oră al lui Al Hilal

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 februarie 2021, 20:20

BREAKING NEWS | OFICIAL! Răzvan Lucescu a fost demis după umilința cu echipa lui Constantin Budescu, Damac. Anunțul de ultimă oră al lui Al Hilal

Zuma Press / Nikku via Hepta

Răzvan Lucescu, demis de la Al Hilal

UPDATE 23:20: Al Hilal a anunțat oficial că Răzvan Lucescu a fost demis din funcția de antrenor principal. "Am încheiat contractul cu Răzvan. Înlocuitorul său va fi brazilianul Rogerio Micali", se anunţă în comunicatul postat de club pe reţelele sociale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 18:50: Presa din Arabia Saudită susţine că Răzvan Lucescu a fost demis. Jurnaliştii de la Goal au dezvăluit că i s-a găsit deja şi înlocuitor antrenorului care a scris istorie la Al Hilal.

"Mandatul antrenorului român s-a încheiat. Conducătorii clubului, conduşi de Fahd bin Nafal, au luat decizia să îl demită după înfrângerea şocantă cu Damak. Un număr important de jurnalişti sportivi, printre care şi Abdel Aziz Al-Mreisel, au confirmat demiterea. Brazilianul Rogerio Micali va sta pe bancă", anunţă sursa citată. 

Reclamă

Știrea inițială

Damac s-a impus grație golului reușit de Farouk Chafai în minutul 45. Acesta a marcat cu o lovitură de cap, în urma unui corner. Budescu nu a jucat pentru Damac pentru că n-a primit încă cartea verde din România.

Răzvan Lucescu, “pe făraș” la Al Hilal 

Lucescu și-a trimis în teren toate starurile, în frunte cu Bafetimbi Gomis, Andre Carillo și Luciano Vietto. Cu toate acestea, Damac a reușit să-și păstreze poarta intactă până la finalul jocului. 

Reclamă 4 / 0/3

După partidă, Lucescu a fost criticat chiar de proprii jucători. Carillo a avut o replică acidă la adresa antrenorului român. 

”Fotbalul de azi nu răsplătește posesia pe care o avem noi meci de meci. Ar trebui să fim și eficienți”, a spus jucătorul sud-american la finalul partidei. 

Al Hilal a avut o posesie zdrobitoare, 81%, dar n-a reușit să găsească culoarele potrivite pentru a marca. Deși a controlat jocul, echipa lui Lucescu nu a expediat decât patru șuturi pe spațiul porții adverse.  

Românul riscă să fie demis de la Al Hilal din  cauza rezultatelor neconcludente. Șeicii evită însă să-l dea afară pe Lucescu. Ei ar trebui să-i plătească despăgubiri în valoare de două milioane de dolari. Antrenorul de 51 de ani mai are contract în Arabia Saudită până în vară. 

Damac – Al Hilal 1-0. Șanse minime la titlu pentru Răzvan Lucescu

A fost a doua înfrângere din ultimele trei etape de campionat pentru echipa lui Răzvan Lucescu. Al Hilal are doar două victorii în ultimele nouă jocuri disputate în întrecerea internă.  

După înfrângerea cu Damac, echipa românului a căzut pe locul trei în Arabia Saudită. Al Hilal este la cinci puncte în spatele liderului Al Shabab. 9 victorii, 6 remize și 3 eșecuri este bilanțul lui Răzvan Lucescu în campionat, în acest sezon.  

 Românul a pierdut fără drept de apel și în celelalte competiții interne. Al Hilal a pierdut la scor de neprezentare împotriva lui Al Nasr în Supercupa Arabiei. Lucescu a fost eliminat și din Cupă, după 0-2 pe teren propriu cu Al Fateh.  

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și