Închide meniul

Bruno Fernandes are cele mai multe minute jucate la nivel mondial. Record impresionant pentru starul lui Manchester United

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 octombrie 2023, 12:18

Bruno Fernandes are cele mai multe minute jucate la nivel mondial. Record impresionant pentru starul lui Manchester United

Bruno Fernandes are cele mai multe minute jucate la nivel mondial

Bruno Fernandes, în timpul unui meci pentru Manchester United / Profimediaimages

Bruno Fernandes are cele mai multe minute jucate la nivel mondial. Starul lui Erik ten Hag a stabilit un record impresionant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul portughez Bruno Fernandes, căpitanul echipei Manchester United, este jucătorul cu cele mai multe minute disputate pe parcursul sezonului trecut în fotbalul mondial, a anunţat Sindicatul internaţional al fotbaliştilor (FIFPRO), citat de Reuters, notează agerpres.ro.

Bruno Fernandes are cele mai multe minute jucate la nivel mondial

Fernandes, în vârstă de 29 de ani, a acumulat 6.666 de minute în 72 de meciuri jucate în perioada cuprinsă între 15 septembrie 2022 şi 15 septembrie 2023, sub culorile selecţionatei Portugaliei şi ale clubului Manchester United.

Potrivit FIFPRO, mijlocaşul a adunat în total 29.486 de minute disputate de la încheierea Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

Spaniola Aitana Bomnati (FC Barcelona) are cele mai multe apariţii în fotbalul feminin începând din iulie 2018, cu 242 de meciuri.

Reclamă

FIFPRO a tras un semnal de alarmă cu privire la volumul de muncă al fotbaliştilor profesionişti, subliniind că aceasta „rămâne una dintre cele mai importante probleme pentru jucătorii din competiţiile de top”, conform preşedintelui acestui sindicat, David Aganzo.

„În timp ce calendarul continuă să fie extins, pur şi simplu nu există suficiente garanţii pentru a proteja bunăstarea jucătorilor, performanţa şi longevitatea carierei”, a afirmat preşedintele FIFPRO

Bruno Fernandes a ajuns la Manchester United în iarna anului 2020, de la Sporting Lisabona, în schimbul sumei de 65 de milioane de euro. În perioada petrecută la formația din Anglia a adunat 194 de partide în care a marcat de 66 de ori. De asemenea, a oferit și 56 de pase decisive, în tot acest timp.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față este cotat la suma de 75 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ce scrie presa internaţională după înfrângerea incredibilă a lui Manchester United acasă cu Galatasaray

„E încă devreme pentru a vorbi despre o criză, dar Manchester United, în era lui Erik ten Hag, se grăbeşte spre acest statut în toate modurile posibile – înfrângeri mari, acte măreţe de autosabotare şi senzaţia că această echipă pur şi simplu se destramă.

Aceasta este a şasea înfrângere a lui United în 10 jocuri şi pentru a reaminti un început atât de prost trebuie să ne întoarcem la ultimele zile ale lui Big Ron Atkinson în toamna lui 1986 – înainte de a fi creat gigantul modern de pe Old Trafford.

Ultimul deceniu al lui United de după Sir Alex Ferguson a fost sumbru pentru club de multe ori, dar această ultimă criză este cu atât mai mult lipsită de speranță pentru sclipirea de speranță decât ce s-a întâmplat înainte de Ten Hag.

Această înfrângere cu Galatasaray, deja a doua a lui United în acest sezon în Europa, a avut toate semnele distinctive ale crizei”, a scris jurnalistul Sam Wallace pentru telegraph.co.uk.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și