Închide meniul

Ce scrie presa internaţională după înfrângerea incredibilă a lui Manchester United acasă cu Galatasaray: „Echipa se destramă”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 octombrie 2023, 9:22

Reclamă
Ce scrie presa internaţională după înfrângerea incredibilă a lui Manchester United acasă cu Galatasaray: „Echipa se destramă

Ce scrie presa internaţională după înfrângerea incredibilă a lui Manchester United acasă cu Galatasaray

Manchester United, învinsă acasă de Galatasaray în Liga Campionilor / Profimedia Images

Presa internaţională a analizat eşecul usturător al lui Manchester United în meciul cu Galatasaray din Liga Campionilor. Manchester United – Galatasaray s-a încheiat 2-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Diavolii roşii” sunt ultimii în grupa A din Liga Campionilor, nereuşind niciun punct în două meciuri.

Ce scrie presa internaţională după înfrângerea incredibilă a lui Manchester United acasă cu Galatasaray: „Echipa se destramă”

E încă devreme pentru a vorbi despre o criză, dar Manchester United, în era lui Erik ten Hag, se grăbeşte spre acest statut în toate modurile posibile – înfrângeri mari, acte măreţe de autosabotare şi senzaţia că această echipă pur şi simplu se destramă.

Aceasta este a şasea înfrângere a lui United în 10 jocuri şi pentru a reaminti un început atât de prost trebuie să ne întoarcem la ultimele zile ale lui Big Ron Atkinson în toamna lui 1986 – înainte de a fi creat gigantul modern de pe Old Trafford.

Ultimul deceniu al lui United de după Sir Alex Ferguson a fost sumbru pentru club de multe ori, dar această ultimă criză este cu atât mai mult lipsită de speranță pentru sclipirea de speranță decât ce s-a întâmplat înainte de Ten Hag.

Reclamă

Această înfrângere cu Galatasaray, deja a doua a lui United în acest sezon în Europa, a avut toate semnele distinctive ale crizei”, a scris jurnalistul Sam Wallace pentru telegraph.co.uk.

„Suferinţa continuă”

Începutul de sezon groaznic al lui Manchester United a continuat cu o înfrângere cu 3-2 acasă în fața lui Galatasaray. Casemiro a fost eliminat după ce a provocat un penalty pe care Mauro Icardi l-a ratat înainte de a marca golul câştigător, care a trimis-o pe United pe ultimul loc în grupa A a Ligii Campionilor”, a scris reuters.com.

Manchester United a condus-o în două rânduri pe Galatasaray, Hojlund marcând două goluri (în minutele 17 şi 67), dar a fost egalată de fiecare dată şi în cele din urmă a fost învinsă de echipa turcă.

Reclamă 4 / 0/3

Zaka, Akturkoglu şi Icardi au fost marcatorii Galatei în meciul cu Manchester United de pe Old Trafford. Casemiro a fost eliminat în minutul 77.

Napoli – Real Madrid 2-3 şi Manchester United – Galatasaray 2-3, în Liga Campionilor. Revenire pentru Bayern. Toate rezultatele

Napoli – Real Madrid 2-3 şi Manchester United – Galatasaray 2-3 au fost meciurile serii în Liga Campionilor. Marţi a avut loc etapa a doua din faza grupelor a celei mai importante competiţii europene intercluburi.

Primele două meciuri au avut loc la ora 19:45. Salzburg a fost învinsă pe teren propriu de Real Sociedad, în timp ce Braga a întors fantastic rezultatul pe terenul lui Union Berlin, echipă care a jucat primul meci pe teren propriu în UEFA Champions League. Meciul serii a avut loc pe Stadio Diego Armando Maradona, acolo unde Real Madrid a învins Napoli cu 3-2.

Napoli – Real Madrid 2-3 şi Manchester United – Galatasaray 2-3

  • Salzburg – Real Sociedad 0-2
  • Union Berlin – Braga 2-3
  • FC Copenhaga – Bayern 1-2
  • Inter – Benfica 1-0
  • Lens – Arsenal 2-1
  • Manchester United – Galatasaray 2-3
  • Napoli – Real Madrid 2-3
  • PSV – Sevilla 2-2

Galatasaray a obţinut prima victorie pe terenul unei echipe din Anglia în 117 ani!

Galatasaray a reuşit o performanţă istorică în meciul cu Manchester United. Este prima victorie a echipei turce pe terenul unei echipe engleze în întreaga istorie de 117 ani a clubului.

În prima etapă, Manchester United a pierdut duelul de pe Allianz Arena, cu Bayern Munchen, scor 3-4. De partea cealaltă, Galatasaray a revenit de la 0-2 în partida de pe teren propriu cu FC Copenhaga. În minutele 86 şi 88, Boey şi Tete au marcat, după ce danezii au rămas în 10 oameni. În campionat, echipa lui Erik ten Hag a pierdut meciul de pe teren propriu cu Crystal Palace (0-1), în timp ce Galatasaray s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la Ankaragucu.

Ultima oară când Manchester United şi Galatasaray s-au întâlnit într-un meci oficial s-a întâmplat în urmă cu 11 ani, tot în grupele UCL. Atunci, United s-a impus cu 1-0, în timp ce turcii s-au impus cu acelaşi scor pe teren propriu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
Vezi toate știrile
Citește și