Închide meniul
VIDEO

Cadou fabulos primit de Fabinho, după victoria lui Al-Ittihad în prima etapă din Arabia Saudită

Alex Masgras Publicat: 15 august 2023, 19:57

Reclamă
Cadou fabulos primit de Fabinho, după victoria lui Al-Ittihad în prima etapă din Arabia Saudită

Cadou fabulos primit de Fabinho

Jucătorii lui Al-Ittihad / Profimedia

Cadou fabulos primit de Fabinho, după victoria lui Al-Ittihad în prima etapă din Arabia Saudită. Campioana sezonului trecut a câştigat meciul de pe terenul lui Al-Raed, scor 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabinho a fost unul dintre cei mai jucători ai formaţiei la care s-au transferat în această vară Karim Benzema şi N’Golo Kante. Ajuns la zona mixtă, fostul mijlocaş al lui Liverpool a fost surprins de un jurnalist, care i-a oferit un cadou.

Cadou fabulos primit de Fabinho, după victoria lui Al-Ittihad în prima etapă din Arabia Saudită

Al-Ittihad a început perfect noul sezon din Arabia Saudită! Campioana sezonului trecut s-a impus pe terenul celor de la Al-Raed, scor 3-0.

La echipa campioană au evoluat şi noile achiziţii. Karim Benzema, N’Golo Kante şi Fabinho i-au încântat pe fanii celor de la Al-Ittihad.

Fabinho a fost cel mai norocos dintre noii jucători ai formaţiei din Arabia Saudită. La finalul meciului, mijlocaşul brazilian a fost întâmpinat de un jurnalist, fan Al-Ittihad. Acesta i-a oferit lui Fabinho un ceas Rolex, iar gestul l-a luat prin surprindere pe fostul jucător de la Liverpool.

Reclamă

Momentul era să fie stricat în momentul în care brazilianul a plecat. Deoarece nu a fost prins cum trebuie, ceasul a picat de la mâna lui Fabinho, dar din fericire pentru acesta, nu a fost avariat.

Florin Tănase, după debutul în Arabia Saudită: „E cam greu să mai ajungi aici”. Ce a spus despre golul lui Andrei Burcă

Florin Tănase şi Andrei Burcă au debutat cu dreptul la Al-Akhdoud, în prima etapă a noului sezon din Arabia Saudită. Formaţia celor doi români, nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită, a obţinut un punct pe terenul celor de la Al-Shabab.

Reclamă 4 / 0/3

Scorul a fost deschis chiar de Andrei Burcă. Fostul fundaş de la CFR Cluj a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 41 al partidei.

Florin Tănase a dezvăluit că Andrei Burcă a executat mai multe lovituri de la 11 metri în cantonament, iar acesta a fost desemnat de antrenor să execute şi în primul meci oficial al sezonului.

„Da, pentru noi 1-1 a fost un rezultat bun pentru că a fost primul meci în deplasare, cu un club mare de aici. Suntem fericiţi că am reuşit să scoatem punct din deplasare. El a bătut şi în cantonament şi a continuat să bată şi aseară. Sunt fericit pentru că sunt sănătos”, a declarat Florin Tănase, exclusiv pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu Vezi toate știrile
Citește și