Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase, după debutul în Arabia Saudită: „E cam greu să mai ajungi aici”. Ce a spus despre golul lui Andrei Burcă

Alex Masgras Publicat: 15 august 2023, 15:36

Reclamă
Florin Tănase, după debutul în Arabia Saudită: „E cam greu să mai ajungi aici. Ce a spus despre golul lui Andrei Burcă

Florin Tănase, după debutul în Arabia Saudită

Florin Tănase şi Andrei Burcă, la debutul pentru Al-Akhdoud / Twitter Al-Akhdoud

Florin Tănase a vorbit după debutul în Arabia Saudită! Fostul căpitan al celor de la FCSB a debutat la Al-Akhdoud, nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Akhdoud a jucat luni seară în prima etapă din campionat pe terenul celor de la Al-Shabab. Nou-promovata a obţinut un punct, după 1-1, iar golul celor de la Al-Akhdoud a fost marcat Andrei Burcă, celălalt român care şi-a făcut seara trecută debutul în Arabia Saudită.

Florin Tănase, după debutul în Arabia Saudită: „E cam greu să mai ajungi aici”. Ce a spus despre golul lui Andrei Burcă

Florin Tănase şi Andrei Burcă au debutat cu dreptul la Al-Akhdoud, în prima etapă a noului sezon din Arabia Saudită. Formaţia celor doi români, nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită, a obţinut un punct pe terenul celor de la Al-Shabab.

Scorul a fost deschis chiar de Andrei Burcă. Fostul fundaş de la CFR Cluj a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 41 al partidei.

Florin Tănase a dezvăluit că Andrei Burcă a executat mai multe lovituri de la 11 metri în cantonament, iar acesta a fost desemnat de antrenor să execute şi în primul meci oficial al sezonului.

Reclamă

„Da, pentru noi 1-1 a fost un rezultat bun pentru că a fost primul meci în deplasare, cu un club mare de aici. Suntem fericiţi că am reuşit să scoatem punct din deplasare. El a bătut şi în cantonament şi a continuat să bată şi aseară. Sunt fericit pentru că sunt sănătos”, a declarat Florin Tănase, exclusiv pentru Antena Sport.

Florin Tănase: Nu mă gândesc la tricouri, vreau să avem rezultate”

Florin Tănase a vorbit şi despre campionatul din Arabia Saudită. El a semnat în această vară cu Al-Akhdoud, din postura de jucător liber de contract. Sezonul trecut, el a evoluat la Al-Jazira, formaţie din Emiratele Arabe Unite.

Cei doi români au şansa de a evolua în campionatul din Arabia Saudită alături de mai multe staruri de top din fotbalul internaţional precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Karim Benzema sau Neymar, dar nu se gândeşte să facă schimb de tricouri. De asemenea, Florin Tănase se gândeşte în continuare la echipa naţională şi speră să aibă evoluţii cât mai bune în Arabia Saudită, pentru a fi convocat de Edi Iordănescu la naţionala României:

Reclamă 4 / 0/3

„E cam greu să mai ajungi aici pentru că aţi văzut ce jucători ajung aici, doar de top. Mă bucur că sunt aici şi sper să fac o treabă bună. Nu mă gândesc la tricouri, vreau să mă antrenez şi să fiu bine din punct de vedere fizic şi să avem rezultate. Normal că mă gândesc la naţională, de aceea mă pregătesc şi sper să fiu bine”, a declarat Florin Tănase, exclusiv pentru Antena Sport

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și