Închide meniul

Când ar putea debuta Lionel Messi la Inter Miami! Anunțul făcut de antrenorul clubului din MLS

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 iulie 2023, 10:35

Când ar putea debuta Lionel Messi la Inter Miami! Anunțul făcut de antrenorul clubului din MLS

Când ar putea debuta Lionel Messi la Inter Miami

Lionel Messi, în timpul unui antrenament la Inter Miami/ Profimedia

S-a aflat când ar putea debuta Lionel Messi la Inter Miami. Anunțul a fost făcut de Gerardo Tata Martino, antrenorul formației din MLS. Acesta a dezvăluit că odată cu starul argentinian, va debuta la echipa lui David Beckham și Sergio Busquets.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a semnat în această vară cu Inter Miami, iar venirea sa în MLS a stârnit un interes uriaș în rândul fanilor.

Când ar putea debuta Lionel Messi la Inter Miami

Gerardo Martino a dezvăluit că Lionel Messi și Sergio Busquets ar putea bifa primul său meci la noua echipă vineri, împotriva celor de la Cruz Azul.

„Nu exclud să le dau o şansă” la turneul care reuneşte echipele din SUA şi Mexic, a declarat Gerardo Tata Martino, la TyC. „Mai este un antrenament şi vom vorbi cu ei pentru a vedea cum se simt şi apoi vom decide”.

„Ne putem aştepta să îi vedem vineri, dar nu vreau să mă grăbesc cu nimic”, a adăugat el, notează news.ro.

Reclamă

Cei doi foşti coechipieri de la Barça tocmai s-au angajat cu clubul din MLS până în 2025, iar septuplul câştigător al Balonului de Aur a fost prezentat duminică la Miami cu mare fast.

Inter Miami se luptă de mai multe sezoane în MLS, unde rezultatele sale au fost dezamăgitoare. Au ajuns la 11 meciuri fără victorie, iar sâmbătă au înregistrat a 14-a înfrângere în 22 de meciuri în acest sezon.

Lionel Messi, primul antrenament la Inter Miami

Lionel Messi a efectuat primul antrenament la Inter Miami. Starul argentinian a avut parte de o primire specială din partea coechipierilor săi de la trupa din MLS. Alături de Messi, şi Sergio Busquets a bifat primul antrenament la noua sa echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Campionul mondial argentinian a putut discuta cu internaţionalul venezuelean Josef Martinez, care va fi probabil partenerul său în atac la Miami, şi a efectuat câteva exerciţii de bază în faţa a peste 200 de ziarişti veniţi să asiste la antrenament, pe o temperatură de peste 30 de grade Celsius.

Formaţia din Florida este acum pe ultimul loc în Major League Soccer (MLS), competiţie cu 29 de echipe.

După o serie de 11 meciuri fără victorie ale echipei sale, antrenorul argentinian al lui Inter Miami, Gerardo „Tata” Martino, numit de curând, a dat de înţeles că este posibil ca Messi să nu fie încă pregătit să joace, notează agerpres.ro.

Lionel Messi a disputat ultimul său meci oficial cu Paris Saint-Germain în Ligue 1 pe 4 iunie, apoi a jucat pentru Argentina împotriva Australiei într-un amical la Beijing pe 15 iunie, înscriind după doar 79 de secunde în victoria cu 2-0 a naţionalei sale.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și