Închide meniul

Când ar putea reveni Ianis Hagi pe teren. Anunțul făcut de antrenorul lui Rangers

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 20 decembrie 2022, 18:07

Când ar putea reveni Ianis Hagi pe teren. Anunțul făcut de antrenorul lui Rangers

Ciprian Marica, sfat pentru Ianis Hagi, după ce s-a speculat că ar putea pleca de la Rangers

Ianis Hagi / Profimedia

Ianis Hagi ar putea reveni pe teren la începutul lui 2023, după un an de pauză. Antrenorul lui Rangers a explicat situația mijlocașului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce au anunțat prelungirea contractului cu Ianis Hagi în urmă cu câteva zile, cei de la Rangers au oferit acum noi detalii despre revenirea fotbalistului pe teren.

Când ar putea reveni Ianis Hagi pe teren. Anunțul făcut de antrenorul lui Rangers

Ianis Hagi a suferit o accidentare groaznică la ligamentele genunchiului drept în luna ianuarie. De atunci a urmat o perioadă foarte dificilă de recuperare, însă lucrurile încep să reintre in normal pentru mijlocașul român. Michael Beale, antrenorul lui Rangers, a precizat că Ianis ar putea reveni pe teren la începutul lunii februarie.

„Ianis face antrenamente ușoare în acest moment. A pierdut un an de zile din cauza accidentării, a pierdut multă masă musculară și a fost nevoit să treacă prin multe probleme. Dacă îl putem recupera până la startul lunii februarie, atunci aș fi foarte încântat”, a declarat Michael Beale, conform presei britanice.

Ianis Hagi, dezvăluiri emoționante după accidentare

Ianis Hagi a oferit dezvăluiri emoționante după accidentare. Ianis a povestit starea de bucurie prin care a trecut când a putut să meargă din nou, la o lună și jumătate după operația survenită după accidentarea suferită la ligamentele genunchiului. Fiul „Regelui” a avut parte de zile de coșmar în care credea că nu mai poate merge.

Reclamă

„Astea sunt momente normale pentru un om care nu e accidentat. Eu mi-am adus aminte cum a fost prima oară când am putut să merg după o lună și jumătate. Prima dată când am pus mâna pe minge, când am început să jonglez.

Astea vin după o perioadă de o lună și jumătate în care nu ești fericit, în care nu poți face chestii, dup-aia reușești din nou să le experimentezi. Fericirea este incredibilă, începi să râzi, te duci acasă zâmbind, toată ziua zâmbești. Înainte de accidentare, nu puneam mare preț pe lucrurile astea. Mergeam super-normal.

Dar prima dată când am mers după operație și zâmbeam continuu. Mama mă întreba dacă am văzut ceva haios. Îi spuneam că e prima zi în care merg. E ceva incredibil. După prima zi, simțeam că e imposibil să mai merg”, a spus Ianis Hagi, într-un interviu exclusiv acordat pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și