Închide meniul

„Când v-ați întors din România, lucrurile au mers rău!”. Explicațiile lui Laurențiu Reghecampf după o nouă înfrângere cu Neftchi Baku

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 octombrie 2022, 21:37

„Când v-ați întors din România, lucrurile au mers rău!. Explicațiile lui Laurențiu Reghecampf după o nouă înfrângere cu Neftchi Baku

Explicațiile lui Laurențiu Reghecampf după o nouă înfrângere cu Neftchi Baku

Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă / Captură neftchi.az

Laurențiu Reghecampf a suferit o nouă înfrângere cu Neftchi Baku. Echipa românului a cedat cu 2-3 pe teren propriu, cu Sabah, în etapa a 11-a din campionatul Azerbaidjanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf a venit cu primele explicații, în fața jurnaliștilor. Tehnicianul alb-negrilor a pus eșecul pe seama problemelor mari de lot cu care se confruntă echipa lui.

Explicațiile lui Laurențiu Reghecampf după o nouă înfrângere cu Neftchi Baku

În ultimele patru etape, Neftchi a fost învinsă de principalele contracandidate la titlu, Qarabag și Sabah. De fiecare dată a primit 3 goluri!

În minutul 52, Sabah o conducea pe Neftchi cu 3-0. Trupa lui „Reghe” a jucat în ultimul sfert de oră în inferioritate numerică, după eliminarea lui Zulfuquarli.

Este o situație foarte dificilă pentru noi din cauza jucătorilor accidentați, cartonașelor galbene și roșii. Astăzi am încercat să fim o singură echipă. Trebuie să recunoaștem că Sabah este într-un moment foarte bun. Am încercat în prima repriză, dar nu am făcut ceea ce trebuia să facem.

Reclamă

Am rezolvat multe probleme pentru moment și încercăm în fiecare zi să recuperăm jucători. Dar am pierdut și astăzi trei jucători pentru următorul meci. Nu cred că a fost rezultatul corect. Dacă vorbim de dreptate, trebuie să vedem tot ce s-a întâmplat pe teren… în privința arbitrului, de fiecare dată când a fost un contact între jucătorii noștri și ai lui Sabah balanța s-a îndreptat către cei de la Sabah.

Putem găsi multe lucruri acum. Am pierdut acasă, da, nu este ok. Dar, cum v-am spus, în acest moment avem multe probleme. Sunt mulți jucători cheie care nu pot juca. Trebuie să găsim soluții să mutăm fotbaliștii de pe o bandă pe alta, nu e ușor. Nu vă așteptați să avem doi jucători azeri de națională și ambii să fie accidentați, nu? Cu câți jucători să începi campionatul pe o singură poziție? Nu ne așteptam la o asemenea situație!

Ca să construiești o echipă, ai nevoie de timp! Nu trebuie acum să caut acum motive pentru care am pierdut aceste meciuri. Aveți dreptate, am pierdut 3 meciuri, dar mai avem alte 3. Nu suntem într-o poziție bună, nu trebuie să vorbim mult, e nevoie să muncim mai mult. Am vorbit deja cu conducătorii clubului pentru a găsi soluții pentru pozițiile unde credem că e nevoie de întăriri. Cu siguranță, echipa va arăta mult mai bine„, a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

„Reghe”, întrebare incomodă primită de la jurnaliștii azeri

Jurnaliștii din Azerbaidjan i-au amintit lui Laurențiu Reghecampf că seria neagră a echipei a început după revenirea din România, acolo unde a fost în centrul unui scandal monstru. S-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan.

(Reporter: În pauza competițională ați plecat în România. Când v-ați întors, lucrurile au mers rău. E vreun motiv pentru aceste înfrângeri și în ceea ce vă privește?) A, este vorba despre mine? Nu, nu este despre asta.

Ne-au lipsit mulți jucători în această perioadă. Ne-au lipsit 9 jucători! Dacă vreți să găsiți un motiv, ok. Eu nu văd așa lucrurile. Ce pot să fac atunci când jucătorii mi se accidentează?”, a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul meciului„, a răspuns Reghecampf.

Echipa românului și-a redus serios șansele la titlu. Sabah, ocupanta locului 2, s-a distanțat la 6 puncte. Liderul Qarabag are 8 puncte avans față de Neftchi și un meci în minus.

Recomandări
  • Neftchi Baku – Sabah 2-3
  • Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și