Închide meniul

Căpitanul lui Rangers, la picioarele lui Ianis Hagi: "E minunat că a rămas! A fost un element cheie în finalul de sezon"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 iunie 2020, 6:02

Căpitanul lui Rangers, la picioarele lui Ianis Hagi: "E minunat că a rămas! A fost un element cheie în finalul de sezon"

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Glasgow Rangers

  • Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Rangers
  • Achiziţia românului, lăudată de căpitanul echipei
  • Rangers visează la primul titlu după 10 ani

Cel mai fericit după acest transfer este chiar căpitanul echipei, James Tavernier. Cu Ianis în echipă, Rangers încearcă să câştige primul titlu după 10 ani! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este fantastic, mai ales în situaţia în care ne aflăm. O mulţime de cluburi se găsesc în situaţii financiare care nu sunt de partea lor, dar este mimunat să vedem că se reuşesc mutări în spatele uşilor închide pentru a se consolida echipa. Este minunat că Ianis a rămas între noi, deoarece el a fost un element cheie pentru noi în finalul de sezon. Am vorbit şi cu Calvin Bassey, este foarte încântat să ni se alăture", a declarat James Tavernier pentru Rangers TV, potrivit Telekomsport.

Ianis Hagi a costat 3.5 milioane de euro

Chiar dacă iniţial clauza pentru transferul la Rangers a fost de 5 milioane de euro, lucrurile s-au schimbat din cauza pandemiei, astfel că Genk a acceptat doar 3.5 milioane de euro pentru mijlocaşul român de 21 de ani.

Reclamă

Pe de altă parte, se anunţă probleme uriaşe pentru cluburile din Scoţia. Marile rivale, Glasgow Rangers şi Celtic, au bugetul afectat grav din cauza pandemiei de coronavirus.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 VIDEOGil Vicente – Sporting 0-4 a fost în AntenaPLAY. Liderul din Liga Portugal își continuă forma excelentă 12
apr.
23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii
12
apr.
23:50
VIDEOPlymouth – Leicester 1-0, în AntenaPLAY! Eşec incredibil suferit de liderul din Championship. Se „aprinde” lupta pentru promovare
12
apr.
23:30
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo: „Eu asta pot să fac!”. Anunţ despre viitorul său
12
apr.
23:07
„Mihai Popescu şi Louis Munteanu la FCSB?” Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
12
apr.
22:44
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!”
12
apr.
22:37
FCSB, ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu! Cum poate deveni campioană matematic, etapa viitoare, împotriva Rapidului
12
apr.
22:30
Universitatea Craiova – Farul 1-2! Cojocaru i-a adus 3 puncte lui Gică Hagi! Campioana, în lupta pentru cupele europene
12
apr.
21:41
Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi! A marcat de 2 ori într-o repriză în meciul cu Universitatea Craiova
12
apr.
21:10
Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat că Florinel Coman pleacă în Qatar: „De ce nu vă puneți întrebarea asta?”
Vezi toate știrile