Închide meniul

Carles Puyol intervine în criza de la Barcelona! Mesaj categoric pentru fanii catalani. „Doar așa va fi ușor să mergem mai departe!”

Alexandru Ivan Publicat: 22 septembrie 2021, 19:02

Carles Puyol intervine în criza de la Barcelona! Mesaj categoric pentru fanii catalani. „Doar așa va fi ușor să mergem mai departe!

Carles Puyol, mesaj de mobilizare pentru fanii Barcelonei

Profimedia

  • Carles Puyol intervine în criza de la Barcelona
  • Mesaj categoric pentru fanii catalan

Barcelona e doar pe locul 8 în La Liga și a fost umilită de Bayern Munchen în prima etapă din grupele UFA Champions League, scor 0-3 pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carles Puyol, mesaj de mobilizare pentru fanii Barcelonei

Suporterii catalani încep să-și piardă răbdarea cu Ronald Koeman și vor ca olandezul să fie demis. Cu toate acestea, Puyol a transmis că Barcelona se poate ridica doar dacă toată lumea este unită.

„Nu sunt momente ușoare, dar numai dacă suntem uniți și susținem echipa va fi mai ușor să mergem mai departe. Hai Barcelona, pentru totdeauna!„, a scris Puyol, pe Instagram, alături de o poză cu el în tricoul Barcelonei.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Carles Puyol (@carles5puyol)

Puyol a câștigat 23 de trofee alături de Barcelona, printre care 6 titluri în La Liga și trei trofee UEFA Champions League. El și-a petrecut întreaga carieră în tricoul formației blaugrana.

Reclamă

Ronald Koeman, conferință de presă incredibilă la Barcelona

Tehnicianul Ronald Koeman a susţinut o conferinţă de presă considerată şocantă la FC Barcelona. El a citit un comunicat, după care s-a ridicat de pe scaun și a plecat.

„Clubul şi cu mine, ca antrenor, suntem într-o situaţie de reconstrucţie, trebuie să construim fără mari acţiuni financiare. Nu ne putem aştepta la miracole în Liga Campionilor. Echipa merită să fie susţinută, ştiu că presa ştie acest lucru. Ştiu că nu e prima oară când se întâmplă acest lucru în istoria Barcei”, a citit el într-un comunicat.

Koeman nu a răspuns la nicio întrebare a jurnaliştilor și și-a încheiat discursul cu un mesaj categoric.

Reclamă 4 / 0/3

„Tinerii vor avea oportuniţăţi aşa cum au avut Xavi şi Iniesta la vremea lor, dar trebuie să fim răbdători”, a mai spus olandezul.

Următorul meci al Barcelonei este programat joi, 23 septembrie, împotriva celor de la Cadiz, în deplasare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League