Închide meniul

Carlo Ancelotti, „făcut praf” de un fost atacant de la Real Madrid: „Nu-mi amintesc să fi progresat cumva. Norocul se va termina!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2022, 14:33

Carlo Ancelotti, „făcut praf de un fost atacant de la Real Madrid: „Nu-mi amintesc să fi progresat cumva. Norocul se va termina!

Carlo Ancelotti, criticat de Antonio Cassano

Profimedia

Fostul internaţional italian Antonio Cassano consideră că antrenorul Carlo Ancelotti are noroc la Real Madrid, subliniind că nu-şi aminteşte ca vreun să fi progresat sub conducerea tehnicianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a jucat rău cu Chelsea şi cu PSG. Ancelotti a avut mare, mare noroc. Dar norocul se va termina mai devreme sau mai târziu” a spus Cassano.

Antonio Cassano, atac la Carlo Ancelotti

Fostul atacant de la Real Madrid a continuat cu reproşurile la adresa lui Carlo Ancelotti.

Real Madrid nu joacă bine în LaLiga. Ancelotti îi face pe jucători să se simtă bine, dar nu-mi amintesc de unul singur care să fi progresat sub conducerea lui. Dacă te uiți la Barcelona, care a început foarte târziu, este o altă poveste. Ancelotti te face să te simți bine, dar nu-mi vine în minte un singur jucător pe care Ancelotti l-a îmbunătățit în cariera s„, a mai spus Cassano, conform lesoir.be, citat de news.ro.

Antonio Cassano l-a făcut praf şi pe Cristiano Ronaldo

Antonio Cassano, fost jucător la Real Madrid, Milan, Inter sau AS Roma, l-a criticat dur pe Cristiano Ronaldo, pe vremea când acest juca la Juventus. Acesta susținea că Paulo Dybala era afectat în mod direct de prezența starului lusitan.

Reclamă

„Există o mare problemă la Juventus și această mare problemă se numește Ronaldo. Își dorește să plece. Dybala vrea să fie în centrul atenției și să se simtă cea mai mare stea dintre toate. Cred că dă dovadă de lipsă de personalitate, mai trebuie să lucreze la caracterul său. Când este un jucător deasupra lui, el suferă mult”, spunea Antonio Cassano, în 2021, citat de Tuttosport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
Vezi toate știrile
Citește și