Închide meniul

Celebrul Antonio Cassano l-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo. „El e cea mai mare problemă de la Juventus!” Ce jucător suferă din cauza portughezului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2021, 21:48

Celebrul Antonio Cassano l-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo. „El e cea mai mare problemă de la Juventus! Ce jucător suferă din cauza portughezului

Cristiano Ronaldo, făcut praf de Antonio Cassano

Profimedia

Cristiano Ronaldo este vedeta principală de la Juventus. Până la venirea sa la Torino, acest rol îi aparținea talentatului Paulo Dybala, jucător mult mai tânăr decât Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Cassano l-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo

Odată cu apariția lui Cristiano Ronaldo, evoluțiile lui Dybala au scăzut de la sezon la sezon. O spun și cifrele. În 2017-2018, înainte de venirea portughezului, Dybala a înscris 26 de goluri și a furnizat 7 pase decisive. În sezonul trecut, argentinianul a contribuit la doar 8 goluri pentru Juventus (5 goluri și 3 assist-uri).

„Există o mare problemă la Juventus și această mare problemă se numește Ronaldo. Își dorește să plece. Dybala vrea să fie în centrul atenției și să se simtă cea mai mare stea dintre toate.

Cred că dă dovadă de lipsă de personalitate, mai trebuie să lucreze la caracterul său. Când este un jucător deasupra lui, el suferă mult”, a declarat Antonio Cassano, citat de Tuttosport.

Atât Dybala, cât și Ronaldo mai au contract cu Juventus până la sfârșitul sezonului. Viitorul este incert pentru ambii jucători și ar putea pleca de la Juventus.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, gol anulat în minutul 90+4

Cristiano Ronaldo a fost doar rezervă în Udinese – Juventus 2-2, din prima etapă a campionatului italian. El a intrat în minutul 60 şi putea decide meciul în minutele de prelungiri.

Cristiano Ronaldo a plutit peste apărarea lui Udinese şi a trimis perfect cu capul în minutul 90+4. Era golul de 3-2, într-un meci nebun, în care Juventus condusese cu 2-0.

Ronaldo şi-a scos tricoul şi s-a bucurat nebuneşte alături de colegi. Arbitrii din camera VAR i-au stricat însă seara. Reuşita a fost anulată pentru un ofsaid milimetric.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și