Închide meniul

Carlo Ancelotti îl vrea pe Karim Benzema înapoi la Real Madrid! Balonul de Aur din 2022, aproape de o revenire senzațională

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 19:13

Reclamă
Carlo Ancelotti îl vrea pe Karim Benzema înapoi la Real Madrid! Balonul de Aur din 2022, aproape de o revenire senzațională

Carlo Ancelotti îl vrea pe Karim Benzema înapoi la Real Madrid

Karim Benzema / Profimedia

Carlo Ancelotti îl vrea pe Karim Benzema înapoi la Real Madrid. Tehnicianul madrilenilor dorește să îl aducă pe Balonul de Aur din 2022, din nou, în lotul formației, pentru a rezolva problemele din ofensiva „galacticilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Karim Benzema este legitimat la Al-Ittihad, formație care evoluează în prima ligă din Arabia Saudită. Acesta încasează un salariu uluitor, de 100.000.000 de euro pe sezon, dar nu este fericit la actuala formație și ar dori să plece.

Carlo Ancelotti îl vrea pe Karim Benzema înapoi la Real Madrid! Anunțul făcut de presa din Spania

Potrivit informațiilor oferite de sport.es, Karim Benzema ar fi dorit să se întoarcă, definitiv, la Real Madrid. Totuși, acesta s-a lovit de refuzul conducerii, în frunte cu Florentino Perez, care nu a trecut încă peste faptul că starul francez nu și-a prelungit contractul cu gruparea din capitala Spaniei și că a plecat, pe gratis, în Arabia Saudită.

Totuși, Carlo Ancelotti a purtat o discuție cu Perez și l-a convis să îl accepte pe francez, sub formă de împrumut, până la finalul actualului sezon. Totuși, pentru ca mutarea să se realizeze, Karim Benzema trebuie să primească acceptul de la șefii clubului din Arabia Saudită.

Tot sursa citată anterior anunță faptul că și alte formații importante din Europa se luptă pentru împrumutul fotbalistului. Ar fi vorba de Chelsea, Arsenal, dar și de Olympique Lyon, formația care l-a lansat pe francez în fotbalul mare.

Reclamă

În momentul de față, Karim Benzema este cotat la suma de 15 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. De când a ajuns în Arabia Saudită a adunat 20 de partide pentru Al-Ittihad, în care a reușit să marcheze 12 goluri și să ofere 5 pase decisive.

Decizie radicală luată de Karim Benzema, după ce a fost pus la zid în Arabia Saudită

Decizie radicală luată de Karim Benzema! Transferul starului francez la Al Ittihad nu a fost pe măsura aşteptărilor, iar Balonul de Aur din 2022 a devenit rapid ţinta criticilor în Arabia Saudită.

În ultimul meci, în derby-ul dintre Al Ittihad şi Al Nassr, câştigat de echipa lui Cristiano Ronaldo cu 5-2, Benzema a avut o nouă prestaţie modestă.

Reclamă 4 / 0/3

În urma ultimelor critici, francezul a luat o decizie radicală. Fostul star de la Real Madrid şi-a şters contul de Instagram. Pe Twitter, contul este încă deschis, dar nu a mai postat acolo de pe 5 decembrie.

Atât presa din Arabia Saudită, cât şi fanii lui Al Ittihad l-au criticat pe Karim Benzema pentru prestaţiile sale. Suporterii campioanei din sezonul trecut l-au poreclit „Ben Hazima”, care înseamnă „fiul înfângerii”.

Walid Al-Faraj, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din Arabia Saudită, susţine că distanţa dintre fani şi francez devine din ce în ce mai mare pe zi ce trece.

„Destinaţia părea perfectă pentru francez, ţinând cont de cultura şi religia sa, dar şi de nivelul competiţiei. Cu toate acestea, nu a reuşit să facă diferenţa. Mai presus de toate, pare că nici nu încearcă. E ca şi cum le spune fanilor că a venit doar ca să se distreze”, a spus jurnalistul arab, citat de marca.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și