Închide meniul

Decizie radicală luată de Karim Benzema, după ce a fost pus la zid în Arabia Saudită

Alex Masgras Publicat: 28 decembrie 2023, 14:28

Reclamă
Decizie radicală luată de Karim Benzema, după ce a fost pus la zid în Arabia Saudită

Decizie radicală luată de Karim Benzema

Karim Benzema, în timpul meciului Al Ittihad - Al Nassr / Profimedia

Decizie radicală luată de Karim Benzema! Transferul starului francez la Al Ittihad nu a fost pe măsura aşteptărilor, iar Balonul de Aur din 2022 a devenit rapid ţinta criticilor în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul meci, în derby-ul dintre Al Ittihad şi Al Nassr, câştigat de echipa lui Cristiano Ronaldo cu 5-2, Benzema a avut o nouă prestaţie modestă.

Decizie radicală luată de Karim Benzema!

În urma ultimelor critici, francezul a luat o decizie radicală. Fostul star de la Real Madrid şi-a şters contul de Instagram. Pe Twitter, contul este încă deschis, dar nu a mai postat acolo de pe 5 decembrie.

Atât presa din Arabia Saudită, cât şi fanii lui Al Ittihad l-au criticat pe Karim Benzema pentru prestaţiile sale. Suporterii campioanei din sezonul trecut l-au poreclit „Ben Hazima”, care înseamnă „fiul înfângerii”.

Walid Al-Faraj, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din Arabia Saudită, susţine că distanţa dintre fani şi francez devine din ce în ce mai mare pe zi ce trece:

Reclamă

„Destinaţia părea perfectă pentru francez, ţinând cont de cultura şi religia sa, dar şi de nivelul competiţiei. Cu toate acestea, nu a reuşit să facă diferenţa. Mai presus de toate, pare că nici nu încearcă. E ca şi cum le spune fanilor că a venit doar ca să se distreze”, a spus jurnalistul arab, citat de marca.com.

Mai mult, acesta l-a comparat cu fostul său coechipier de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, starul lui Al-Nassr şi cel mai bun marcator din 2023, cu 53 de reuşite:

Reclamă 4 / 0/3

„Când Ronaldo a ajuns aici în luna ianuarie, a dat semne că vrea să joace. Benzema nu îţi oferă nimic. Pare că echipa nu îl place. Pare că nu e comod deloc, nu ştiu din ce motiv”, a mai spus Walid Al-Faraj.

După 18 etape, Al Ittihad se află pe locul 6 în Arabia Saudită, fără şanse la titlu. Al Hilal, echipa de pe primul loc, are un avans de 22 de puncte. În 20 de partide disputate pentru Al Ittihad în toate competiţiile, Karim Benzema a marcat 12 goluri şi a oferit 5 pase de gol.

Al Ittihad şi-a aflat adversara din optimile Ligii Campionilor Asiei

Al Ittihad şi-a aflat adversara din optimile Ligii Campionilor Asiei, competiţiei care este transmisă în AntenaPLAY. Echipa lui Karim Benzema va lupta pentru un loc în sferturile de finală cu Navbahor, formaţie din Uzbekistan.

Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, va juca împotriva câştigătoarei dintre FC Nasaf (Uzbekistan) şi Al Ain (Emiratele Arabe Unite), dacă va ajunge în sferturi. În optimi, Al Nassr va juca cu Al Fayha.

Optimile de finală ale Ligii Campionilor

Vest

  • FC Nasaf – Al Ain FC
  • Al Fayha FC – Al Nassr
  • Sepahan SC – Al Hilal
  • Navbahor – Al Ittihad

Est

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și