Închide meniul

Carlo Ancelotti, mesaj pentru rivale după ce Real Madrid a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor: „Vom lupta în toate competițiile!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 februarie 2023, 8:39

Carlo Ancelotti, mesaj pentru rivale după ce Real Madrid a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor: „Vom lupta în toate competițiile!

Carlo Ancelotti, mesaj pentru rivale după ce Real Madrid a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Carlo Ancelotti, în timpul unui meci pentru Real Madrid / Profimedia

Carlo Ancelotti a transmis un mesaj pentru rivale după ce Real Madrid a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor, după 5-3 în finala cu Al Hilal. Antrenorul italian e deja cu gândul la celelalte trofee. Madrilenii țintesc titlul în La Liga și trofeul UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În campionat, Real Madrid este la opt puncte în urma liderului Barcelona. Echipa lui Ancelotti a suferit două înfrângeri în ultimele cinci etape și a câștigat un singur meci din ultimele trei. În Champions League, pe Real o așteaptă cu duelul cu Liverpool, din optimile de finală.

Carlo Ancelotti, mesaj pentru rivale după ce Real Madrid a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor

În ciuda rezultatelor negative din ultima perioadă, Ancelotti a anunțat că nu renunță la lupta pentru titlu și i-a asigurat pe suporterii galactici că Real Madrid va mai câștiga și alte trofee în acest sezon, pe lângă Campionatul Mondial al Cluburilor.

Ne îmbunătățim, trebuie să luăm în considerare că am avut și accientări. Echipa își va reveni, se întorc Karim, Militao, Courtois… Acest trofeu ne dă impuls pentru finalul sezonului. Am arătat că ne-am îmbunătățit. Vom lupta până la final în toate competițiile. Suntem într-o poziție bună pentru a doua parte a sezonului”, a spus Carlo Ancelotti, citat de as.com.

Real Madrid va juca cu Elche și Osasuna în La Liga, după care urmează o perioadă de foc, cu trei partide cruciale: Liverpool în Champions League, în deplasare, derby cu Atletico Madrid, acasă, și deplasare pe Camp Nou, împotriva Barcelonei.

Reclamă

Real Madrid, noua campioană a lumii

Real Madrid a învins sîmbătă, la Rabat, scor 5-3, formaţia saudită Al Hilal, în finala Cupei Mondiale a Cluburilor, cucerind astfel titlul pus în joc.

Realul a început excelent meciul de la Rabat, cu două goluri înscrise repede. Mai întâi a marcat Vinicius Junior (min. 13), iar Valverde a făcut 2-0 în minutul 18. După numai opt minute a venit însă golul saudiţilor. Pasă Kanno pentru Marega, aflat la limita ofsaidului şi jucătorul malian l-a învins pe Lunin pentru 2-1.

Din acel moment Real a luat meciul pe cont propriu, a dominat şi şi-a impus jocul. Benzema a făcut 3-1 în minutul 54, iar Valverde a reuşit dubla cu un gol în minutul 58. La 4-1, Al Hilal a replicat prin golul lui Luciano Vietto (imin. 63), urmat la numai şase minute de un nou gol al lui Vinicius Junior.

Reclamă 4 / 0/3

Al Hilal a avut ultimul cuvânt, prin Vietto, în minutul 79, dar Real s-a impus cu 5-3 şi a câştigat pentru a cincea oară titlul mondial al cluburilor.

Trofeele lui Carlo Ancelotti la Real Madrid

2x Champions League (2014, 2022)
2x Campionatul Mondial al Cluburilor (2015, 2023)
1x La Liga (2022)
2x Supercupa Europei (2014, 2022)
1x Cupa Spaniei (2014)
1x Supercupa Spaniei (2022)

Recomandări
  • Ancelotti vrea să câștige tot ce este posibil cu Real Madrid
  • Mesaj războinic al antrenorului madrilenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și