Închide meniul

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a semnat cu Real Madrid. „Acest club a fost mereu în inima mea”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iunie 2021, 21:56 / Actualizat: 1 iunie 2021, 23:52

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a semnat cu Real Madrid. „Acest club a fost mereu în inima mea

Carlo Ancelotti nu a mai rezistat

Profimedia

Antrenorul de 61 de ani a decis să plece de la Everton, echipă cu care a terminat pe locul 10 în Premier League. A semnat un contract valabil pe trei sezoane cu vicecampioana din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a semnat cu Real Madrid

Aș dori să îi mulțumesc lui Everton, jucătorilor mei și fanilor pentru că mi-au dat ocazia să antrenez acest club fantastic și istoric. Am decis să plec și să accept o nouă provocare la o echipă care a fost mereu în inima mea, Real Madrid„, a precizat noul antrenor al lui Real Madrid pe contul său de Twitter.

Ancelotti le-a luat faţa lui Massimiliano Allegri, Antonio Conte, Xabi Alonso, Raul şi Mauricio Pochettino. A fost preferat de Florentino Perez pentru a prelua postul lăsat liber de Zinedine Zidane.

Cifrele din primul mandat l-au ajutat pe Ancelotti. Italianul a câştigat 75% dintre meciurile în care a stat pe banca „galacticilor”. A obţinut 89 de victorii în 119 partide, un procentaj mai bun decât toţi ceilalţi tehnicieni care au stat pe banca madrilenilor în cel puţin 50 de confruntări.

Reclamă

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a semnat cu Real Madrid. El a mai pregătit-o pe cea mai titrată echipă de pe continent timp de două sezoane şi a câştigat Champions League, Cupa Spaniei, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor. După ce a plecat din capitala Spaniei le-a mai antrenat pe Bayern, Napoli şi Everton.

Zinedine Zidane a rupt tăcerea! Motivele reale ale despărțirii de Real Madrid

Tehnicianul francez a explicat care sunt motivele pentru care a plecat de la Real Madrid, după ce Atletico a devenit campioana Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Plec deoarece clubul nu-mi oferă încrederea de care am nevoie. Plec pentru că nu mai simt că acest club îmi mai oferă încrederea de care am nevoie, nu-mi oferă sprijinul pentru a construi ceva pe termen mediu sau lung.

M-am născut un învingător şi am fost aici pentru a câştiga trofee, dar dincolo de asta sunt fiinţele umane, emoţiile, viaţa şi am senzaţia că aceste lucruri nu au fost apreciate şi că nu s-a înţeles că dinamica unui mare club se menţine aşa. Într-un fel, chiar mi s-au adus reproşuri. Mi-aş fi dorit ca relaţia mea cu clubul şi cu preşedintele, în ultimele luni, să fie puţin diferită de cea a altor antrenori.

Nu ceream privilegii, desigur că nu, ci un pic mai multă memorie. Astăzi, viaţa unui antrenor pe banca unui club mare este de două sezoane, nu mult mai mult. Pentru a dura mai mult, relaţiile umane sunt esenţiale, sunt mai importante decât banii, mai importante decât faima, mai importante decât orice. Trebuie să ai grijă de asta”, au fost vorbele lui Zinedine Zidane.

Recomandări
  • Carlo Ancelotti, noul antrenor al lui Real Madrid
  • Performanţe remarcabile obţinute în primul mandat pe Santiago Bernabeu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și