Închide meniul

Carlo Ancelotti, prima reacție după ce Xavi a devenit antrenorul Barcelonei. Ce mesaj i-a transmis noului rival

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 noiembrie 2021, 12:03

Carlo Ancelotti, prima reacție după ce Xavi a devenit antrenorul Barcelonei. Ce mesaj i-a transmis noului rival

Carlo Ancelotti, despre venirea lui Xavi la Barcelona

Profimedia

Xavi a venit la Barcelona în cea mai grea situație din istoria recentă a clubului. Echipa catalană este abia pe locul 9 în La Liga, cu doar 17 puncte, la 10 lungimi în urma liderului Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti, prima reacție după ce Xavi a devenit antrenorul Barcelonei

Carlo Ancelotti speră ca Xavi să o revitalizeze pe Barcelona. Antrenorul lui Real Madrid i-a urat succes noului său rival.

„Nu mă pot bucura de problemele de la Barcelona. Îi urez baftă lui Xavi. Este o surpriză că Barcelona este atât de jos în clasament, dar poate reveni. Campionatul este foarte lung, echilibrat și nu ai nevoie de 100 de puncte pentru a fi campioană”, a spus Carlo Ancelotti, citat de marca.com.

Venirea lui Xavi a fost făcută după ore întregi de negocieri. Șeicul de la Al Sadd nu a vrut să îi dea drumul. În condițiile date, Barcelona a fost nevoită să ajungă la un acord în privința clauzei de reziliere de 5 milioane de euro.

Xavi este așteptat să sosească în acest weekend în Barcelona și va fi prezentat luni, pe 8 noiembrie, scrie sursa citată. Până acum, el a mai antrenat-o doar pe Al-Sadd.

Reclamă

Citește și:

Xavi: „E cea mai mare provocare din cariera mea!”

Xavi a revenit după 6 ani la FC Barcelona, de această dată ca antrenor. 767 de partide și 25 de trofee au revenit pe ”Camp Nou”. În decurs de 17 sezoane a obținut opt trofee de campion, patru Ligi ale Campionilor, două Cupe ale Spaniei, șase Supercupe ale patriei lui Cervantes, două Supercupe ale Europei și două Mondialuri ale Cluburilor.

„Este cea mai mare provocare din cariera mea, sunt foarte fericit, mă întorc acasă, mă întorc la Barcelona, este o provocare majoră. Sunt foarte recunoscător celor de la Barcelona, au venit la Doha după mine. A fost vorba de o reziliere a contractului, a fost o clauză și am achitat-o împreună”, a spus Xavi, după ce a semnat cu Barcelona.

Xavi a câştigat patru trofee cu Al Sadd, disputând 97 de meciuri. El a înregistrat 64 de victorii şi 17 înfrângeri, media de goluri marcate pe meci fiind de 2.7. De asemenea, el a încasat pe meci 1.3 goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și