Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Xavi este noul antrenor al Barcelonei. „Bine ai venit acasă!”. Mesajul emoționant al lui Xavi după ce s-a întors pe Camp Nou!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2021, 7:55

OFICIAL | Xavi este noul antrenor al Barcelonei. „Bine ai venit acasă!. Mesajul emoționant al lui Xavi după ce s-a întors pe Camp Nou!

Xavi Hernandez a semnat cu Barcelona

Profimediaimages

Xavi a semnat un contract valabil până în 2024 și vine să o readucă pe Barcelona pe podiumul din La Liga. Are o misiune extrem de dificilă. Ronald Koeman i-a lăsat pe catalani într-o situație dezastruoasă. Barcelona are numai 4 victorii în primele 11 meciuri și ocupă locul 9 în clasament. Și-a trecut în cont un singur punct în ultimele trei etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi a semnat contractul cu Barcelona

Xavi este așteptat să sosească în acest weekend în Barcelona și va fi prezentat luni, pe 8 noiembrie, potrivit marca.com.

Nu a fost un rămas bun atunci, ci un mesaj că ne vom revedea în curând. Camp Nou a fost întotdeauna casa mea. Sunteți pasiunea mea, oamenii mei, clubul pe care îl iubesc cel mai mult. Și acum, mă întorc acasă. Ne vedem în curând. Força Barça!„, a fost prima declarație oferită de Xavi după ce a devenit antrenorul Barcelonei.

Venirea lui Xavi a fost făcută după ore întregi de negocieri. Șeicul de la Al Sadd nu a vrut să îi dea drumul antrenorului care a impresionat în Qatar. În condițiile date, Barcelona a fost nevoită să ajungă la un acord în privința clauzei de reziliere de 5 milioane de euro. Catalanii nu au avut cum să achite această sumă acum, dar s-au angajat să facă asta în momentul în care își vor rezolva problemele financiare și vor reuși un transfer.

Reclamă
Citește și:

Xavi a scris istorie în tricoul Barcelonei

Xavi a revenit după 6 ani la FC Barcelona, de această dată ca antrenor. 767 de partide și 25 de trofee au revenit pe ”Camp Nou”. În decurs de 17 sezoane a obținut opt trofee de campion, patru Ligi ale Campionilor, două Cupe ale Spaniei, șase Supercupe ale patriei lui Cervantes, două Supercupe ale Europei și două Mondialuri ale Cluburilor.

Xavi a câştigat patru trofee cu Al Sadd, disputând 97 de meciuri. El a înregistrat 64 de victorii şi 17 înfrângeri, media de goluri marcate pe meci fiind de 2.7. De asemenea, el a încasat pe meci 1.3 goluri.

Barcelona traversează cea mai grea perioadă din istoria recentă a clubului. Catalanii sunt abia pe locul 9 în La Liga și tremură pentru calificarea în optimile Champions League. Xavi i-a avertizat pe suporterii blaugrana să nu se aștepte la minuni de la primele meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Xavi este noul antrenor al Barcelonei
  • Mesajul superb al tehnicianului de 41 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și