Închide meniul

Carlo Ancelotti, prima reacție după eliminarea lui Real Madrid din Cupa Spaniei. „Suntem în suferință!”. Răspuns vehement când a fost întrebat dacă i-a pedepsit pe Bale și Hazard

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2022, 8:34

Carlo Ancelotti, prima reacție după eliminarea lui Real Madrid din Cupa Spaniei. „Suntem în suferință!. Răspuns vehement când a fost întrebat dacă i-a pedepsit pe Bale și Hazard

Carlo Ancelotti ar putea deveni selecţionerul Braziliei

Carlo Ancelotti / Profimediaimages

Alex Berenguer a înscris golul victoriei în minutul 89. Bascii o eliminaseră, în turul precedent, chiar pe Barcelona. Ancelotti a recunoscut că este o lovitură importantă primită de echipa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Carlo Ancelotti după Athletic Bilbao – Real Madrid 1-0

Suntem în suferință, pentru că ne-am fi dorit să câștigăm tot. Nu cred că vor fi consecințe, sper ca această înfrângere să ne facă mai puternic. Nu avem alți jucători care au calitatea lui Karim Benzema.

Planul nostru nu s-a schimbat. Athletic ne-a pus sub o mare presiune timp de 70 de minute. Cred că am fi fost avantajați în prelungiri, dar ei au înscris în ultimul minut. Am jucat prea mult pe extreme. Ar fi trebuit să ajungă mingea mai mult la Alaba și Casemiro, dar nu ne-a ieșit cum ne-am dorit. Nu este cel mai prost meci făcut de noi în acest sezon, a fost egalitate până spre final„, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit marca.com.

Antrenorul grupării blanco i-a lăsat pe bancă pe Gareth Bale, Eden Hazard și Luka Jovic. Jurnaliștii l-au întrebat dacă i-a pedepsit, dar Ancelotti a avut imediat un răspuns tranșant.

Kroos a părăsit terenul din cauza oboselii, la fel și Vinicius. Mă gândeam să mai fac schimbări în prelungiri, dar nu a mai fost timp. Dacă au fost jucătorii pedepsiți? Nu am nimic de spus. Nu a fost pedepsiți. Nu au jucat nici Ceballos și Vallejo. Sunt la același nivel ca și ceilați care nu au jucat. Trebuie să fim cinstiți„, a spus Ancelotti.

Reclamă
Citește și:

Eliminarea lui Real Madrid poate însemna o lovitură și pentru Barcelona și Atletico Madrid. Ambele pot rata calificarea în următoarea ediție a Supercupei Spaniei. Gruparea de pe Santiago Benabeu este favorită să câștige titlul și sunt șanse minime să nu se claseze pe unul dintre primele două locuri. Dacă ar fi câștigat Cupa, în Supercupă și-ar fi făcut apariția și ocupanta locului 3 din campionat.

În acest moment, Atletico și Barcelona sunt la 10, respectiv 11 puncte în spatele echipei aflate pe poziția secundă în La Liga, Sevilla. Real Madrid are 15 puncte avans față de catalani.

Athletic Bilbao, Betis, Valencia și surpriza Vallecano sunt echipele calificate în penultimul act al Cupei Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Athletic Bilbao – Real Madrid 1-0
  • Jucătorii lui Carlo Ancelotti, eliminați din sferturile Cupei Spaniei

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și