Închide meniul

Carlo Ancelotti, reacție categorică după acuzele de arbitraj din partea celor de la Atletico Madrid: „Am meritat să câștigăm!”

Cosmin Olteanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 8:43 / Actualizat: 29 ianuarie 2023, 11:50

Carlo Ancelotti, reacție categorică după acuzele de arbitraj din partea celor de la Atletico Madrid: Am meritat să câștigăm!”

Carlo Ancelotti, dorit cu insistenţă pe banca naţionalei Braziliei

Carlo Ancelotti, la conferinţa de presă / Profimediaimages

  • Carlo Ancelotti, reacție categorică după acuzele de arbitraj din partea celor de la Atletico Madrid

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a avut o reacție categorică după acuzele de arbitraj din partea celor de la Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miguel Angel Gil Marin, delegatul celor de la Atletico Madrid, a acuzat arbitrajul la finalul partidei Real Madrid – Atletico Madrid, 3-1 după prelungiri, din sferturile de finală ale Cupei Spaniei.

Carlo Ancelotti, reacție categorică după acuzele de arbitraj din partea celor de la Atletico Madrid

Carlo Ancelotti nu a dorit să intre într-o polemică cu cei de la Atletico Madrid, însă a declarat faptul că, în opinia sa, „Los Blancos” au meritat să câștige partida de pe „Santiago Bernabeu”.

Reclamă

„A fost o partidă egală pe alocuri și cred că am meritat să câștigăm. Apoi pe restul de subiecte nu vreau să vorbesc. Nu am citit deloc. Am auzit ceva.

Despre acest subiect prefer să nu vorbesc. Respect toate opiniile”, a declarat Carlo Ancelotti, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Real Sociedad.

Reclamă

Diego Simeone: „L-am întrebat dacă are ceva personal cu Morata!”

„Am făcut un joc foarte bun până în minutul 70, când Ceballos trebuia eliminat pentru acel fault. Văd că nimănui nu-i pasă că trebuia să primească al doilea cartonaș galben! Am fi avut avantaj pe tabelă și un om în plus. A fost un moment decisiv!

În schimb, Savic a fost eliminat. Cu cât meciul a progresat, ne-a fost greu să menținem același nivel. Cred că meritam cel puțin un egal. Deși am pierdut, sunt mulțumit de efortul jucătorilor.

Am discutat cu Soto Grado, în primul rând l-am întrebat dacă are ceva personal cu Morata, pentru că nu i-a dat niște faulturi clare. Și nu e prima dată când se întâmplă, așa a fost și la San Sebastian. Nu l-as folosi pe Alvaro în următorul meci cu acest arbitru, pentru că este o situație foarte dificilă.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul mi-a zis că Alvaro exagerează cu căderile, dar eu a trebuit să-l schimb din cauza unor probleme medicale. Ce să mai zic… nimănui nu-i pasă de aceste lucruri evidente!

Nu știu dacă arbitrajul a fost decisiv, decisivi sunt jucătorii pe teren. Real Madrid a fost superioară în momentele importante, decisivă în fața porții”, a spus Diego Simeone, despre meciul cu Real Madrid, citat de Marca.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan
Echipa naţională • 26 mart., 13:55
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan, înainte de Columbia – România
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”