Închide meniul

Carlo Ancelotti s-a dus direct la banca de rezerve şi a răbufnit. Ce i-a reproşat lui Rodrygo, după ce l-a schimbat în Villarreal – Real Madrid 2-3

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 ianuarie 2023, 9:23

Reclamă
Carlo Ancelotti s-a dus direct la banca de rezerve şi a răbufnit. Ce i-a reproşat lui Rodrygo, după ce l-a schimbat în Villarreal – Real Madrid 2-3

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa lui Rodrygo, în timpul meciului Villarreal - Real Madrid 2-3

Carlo Ancelotti, discurs dur în faţa lui Rodrygo / Captură Digi Sport

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa lui Rodrygo, după ce l-a scos de pe teren pe atacantul brazilian în timpul meciului Villarreal – Real Madrid, scor 2-3, în Cupa Spaniei. Antrenorul „galacticilor” l-a pus la punct pe tânărul jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scorul de 2-0 pentru gazdele de pe Estadio de la Ceramica, Ancelotti a decis să facă două schimbări care au decis soarta partidei. I-a trimis pe teren pe Dani Ceballos şi pe Marco Asensio, în locul lui Toni Kroos, respectiv Rodrygo.

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa lui Rodrygo, în timpul meciului Villarreal – Real Madrid 2-3

Antrenorul italian a fost nemulţumit că Rodrygo nu a venit să îl salute şi s-a dus direct la banca de rezerve. L-a avertizat pe fotbalistul de 22 de ani.

Tu vii să mă saluţi!„, i-a spus Ancelotti, potrivit marca.com. Tehnicianul Realului a şi vorbit, despre acest incident, la finalul partidei.

L-am schimbat pe Rodrygo din cauza faptului că era cam încărcat fizic şi am preferat să nu risc. Nu m-a salutat pentru că a uitat, nu s-a întâmplat mare lucru. I-am spus să nu uite să mă salute când este înlocuit„, a declarat Ancelotti.

Reclamă

Vinicius a marcat pentru Real Madrid la un singur minut distanţă după ce Rodrygo a fost schimbat. I-a oferit un assist chiar nou-intratul Dani Ceballos. Un alt brazilian, Eder Militao, a făcut 2-2 în minutul 69. Golul calificării madrilenilor a fost înscris de Dani Ceballos, în minutul 86, din centrarea lui Asensio.

Real Madrid s-a calificat astfel în sferturile de finală ale Cupei Spaniei. Villarreal a punctat prin Capoue (4) şi Chukwueze (42).

În „sferturi” s-au mai calificat FC Barcelona, Athletic Bilbao, Valencia, Atletico Madrid, Osasuna, Real Sociedad şi FC Sevilla.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Contra, „în staff-ul” lui Carlo Ancelotti la Real Madrid

Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo, s-a aflat, pentru o săptămână, în staff-ul lui Carlo Ancelotti la Real Madrid.

Contra susține că a fost invitat, pentru o săptămână, în staff-ul lui Carlo Ancelotti, la Real Madrid. Fostul antrenor din „Ștefan cel Mare” a povestit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, ce a văzut în „curtea” actualei deținătoare a Ligii Campionilor.

Eu sunt bine. Încerc să rămân conectat la ceea ce înseamnă fotbalul. Am fost o săptămână la antrenamentele fostului meu antrenor, Carlo Ancelotti.

Săptămâna aceasta merg la baza de antrenament a lui Atletico, să văd antrenamentele lui «Cholo». Sunt conectat și cu Champions League. Când începe Champions League, o să fiu observator UEFA. Încerc să rămân conectat la ceea ce înseamnă fotbalul, încerc să mă documentez, încerc să văd cum lucrează marii antrenori… Sunt lucruri normale pentru un antrenor care nu are de lucru.

Am fost o săptămână invitat efectiv să fiu un plus din staff-ul lui (n.r. Carlo Ancelotti). Am participat la ședințele cu jucătorii, la cum pregătește video următoarele meciuri. Mi-au explicat cum pregătesc o săptămână cu două meciuri. Deci, a fost o experiență foarte mișto, pentru că Carlo m-a primit ca și cum aș fi fost un om din staff-ul lui.

Întotdeauna este de apreciat că un antrenor de talia lui Ancelotti își deschide casa ca și cum ar fi a ta. Mi-a spus că am poarta deschisă oricând vreau eu să mă duc.

E un staff foarte bine organizat, din toate punctele de vedere, care nu lasă niciun detaliu deoparte. Au un preparator fizic foarte bun. Nu e nimic diferit față de ceea ce cred că lucrează fiecare. Diferența o face calitatea jucătorilor. Și, atunci, calitatea antrenamentelor este foarte ridicată. În plus, sunt foarte profesioniști. M-a surprins să văd un grup așa de unit și de profesionist”, a declarat Cosmin Contra, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și