Închide meniul

Carlo Ancelotti şi Xavi, schimb de replici înainte de El Clasico! Italianul a stârnit hohote de râs la conferinţa de presă

Alex Masgras Publicat: 13 ianuarie 2024, 17:19

Reclamă
Carlo Ancelotti şi Xavi, schimb de replici înainte de El Clasico! Italianul a stârnit hohote de râs la conferinţa de presă

Carlo Ancelotti şi Xavi, schimb de replici înainte de El Clasico

Carlo Ancelotti şi Xavi, înainte de Real Madrid - Barcelona, în Supercupa Spaniei / Twitter RFEF

Carlo Ancelotti şi Xavi au avut un schimb de replici înainte de El Clasico! Real Madrid şi Barcelona se vor întâlni pentru prima oară în 2024, în finala Supercupei Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel ca semifinalele, partida va avea loc în Arabia Saudită. La mijlocul acestei săptămâni, Real Madrid a avut nevoie de 120 de minute pentru a trece de Atletico Madrid, scor 5-3, în timp ce Barcelona s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Osasuna.

Carlo Ancelotti şi Xavi, schimb de replici înainte de El Clasico!

Finala Supercupei Spaniei va avea loc duminică seară, iar sâmbătă au avut loc conferinţele de presă ale celor doi antrenori. Xavi a declarat că speră să câştige trofeul cu un joc bun al echipei sale.

Antrenorul catalanilor este convins că Barcelona o poate domina din nou pe Real Madrid, aşa cum a făcut-o în meciul din La Liga, şi să se impună. La finalul lunii octombrie, Real Madrid s-a impus cu 2-1. Gundogan a deschis scorul pentru catalani, în timp ce Jude Bellingham a fost autorul unei duble în repriza secundă.

„Cred că am dominat-o pe Real Madrid în cea mai mare parte a timpului în El Clasico din La Liga. Cred că putem să-i dominăm din nou și să câștigăm”, a declarat Xavi, la conferinţa de presă.

Reclamă

Carlo Ancelotti nu a ezitat să îi răspundă lui Xavi, spunând, cu zâmbetul pe buze, că ar fi fericit să pună mâna pe trofeu şi fără ca echipa sa să merite victoria:

„Xavi a spus că vrea să câștige trofeul jucând bine? Dacă jucăm mai bine decât ei, o să câștigăm. O să fiu fericit chiar dacă am câștiga fără să merităm (n.r.-râde)”, a declarat şi Carlo Ancelotti.

Reclamă 4 / 0/3

Carlo Ancelotti şi Xavi s-au lăudat reciproc înainte de El Clasico

Cu toate acestea, cei doi antrenori s-au lăudat reciproc înainte de partida de duminică seară. Italianul consideră că Xavi face o treabă foarte bună pe banca Barcelonei şi faptul că a fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi din istorie îl ajută enorm în noua carieră:

„Face o treabă excelentă. E adevărat că nu are experienţa mea, dar asta doar pentru că face asta de puţin timp. Cariera sa vorbeşte pentru el şi faptul că a fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi din istorie îl ajută. Antrenoratul e diferit, dar îl ajută”, a mai spus Carlo Ancelotti, citat de tuttomercatoweb.com.

La fel ca antrenorul italian, Xavi a avut un discurs superb înainte de El Clasico:

„Ancelotti este unul dintre cei mai mari antrenori din istorie. A avut succes peste tot pe unde a fost şi veţi găsi foarte puţini oameni care să vorbească urât despre el. Pentru mine este un exemplu, am un respect uriaş pentru el”, a spus şi Xavi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și