Închide meniul

FC Barcelona – Osasuna 2-0. Catalanii s-au calificat în finala Supercupei Spaniei, acolo unde vor întâlni Real Madrid

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 ianuarie 2024, 22:55

FC Barcelona – Osasuna 2-0. Catalanii s-au calificat în finala Supercupei Spaniei, acolo unde vor întâlni Real Madrid

FC Barcelona - Osasuna

Jucătorii de la FC Barcelona / Profimedia

FC Barcelona – Osasuna 2-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Barcelona a obţinut calificarea în finala Supercupei, acolo unde va da de Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cealaltă semifinală s-au întâlnit marile rivale Real Madrid și Atletico. După 3-3 în timpul regulamentar, echipa lui Carlo Ancelotti s-a calificat în finală, după ce a marcat de 2 ori în prelungirile partidei. Duelul respectiv a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

FC Barcelona – Osasuna 2-0 LIVE SCORE

Min. 90+5: Fluier final! Barcelona s-a calificat în finala Supercupei Spaniei! Vom avea un nou El Clasico şi în Supercupa Spaniei

Min. 90+3: FC Barcelona – Osasuna 2-0! Lamine Yamal a înscris pentru Barca în prelungirile partidei

Min. 59: FC Barcelona – Osasuna 1-0! Robert Lewandowski a deschis scorul cu un şut perfect. Golul a fost validat după consultarea VAR

Reclamă

Min. 1: A început a doua semifinală din Supercupa Spaniei dintre Barcelona şi Real Madrid. Câştigătoarea va întâlni Real Madrid în finală.

Echipe de start

Barcelona: Pena – Kounde, Araujo, Christensen, Balde – Roberto, de Jong, Gundogan – Raphinha, Lewandowski, Torres

Reclamă 4 / 0/3

Osasuna: Herrera – Catena, Garcia, Cruz – Areso, Munoz, Oroz, Pena – Arnaiz, Gomez – Budimir

Echipele probabile pentru duelul dintre FC Barcelona și Osasuna:

Barcelona: Pena; Kounde, Araujo, Christensen, Balde; Roberto, De Jong, Gundogan; Raphinha, Torres, Lewandowski

Osasuna: Herrera; Areso, D. Garcia, Catena, Pena; Moncayola, Torro, Oroz; Arnaiz, Gomez, Budimir

Înainte de acest duel, FC Barcelona vine după o victorie, cu emoții, în fața celor de la Barbastro, echipă care se află în Liga a 4-a din Spania. Meciul respectiv a reprezentat un duel din Cupa Spaniei.

De cealaltă parte, Osasuna a trecut și ea în următoarea fază a Cupei Spaniei, după 1-0 cu Castellon.

Ultimul meci direct dintre cele două formații a avut loc în luna septembrie a anului trecut. La momentul respectiv, echipa lui Xavi se impunea, în deplasare, cu scorul de 2-1.

Reclamă

Osasuna a câtigat pentru ultima dată în fața celor de la FC Barcelona în anul 2020. Atunci, oaspeții din această seară se impuneau cu scorul de 2-1.

Xavi vrea ca FC Barcelona să întrerupă seria rezultatelor slabe în Supercupa Spaniei

Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, a spus miercuri că speră că Supercupa Spaniei va fi un „declic” pentru echipa sa aflată în regres, în ajunul semifinalei cu Osasuna, de la Riad, Arabia Saudită, scrie AFP, potrivit agerpres.ro.

„Anul trecut am câştigat două trofee, inclusiv Supercupa (împotriva lui Real Madrid), care a ajutat la relansarea sezonului. Trebuie să avem un declic”, a spus Xavi la conferinţa de presă dinaintea meciului de pe stadionul Prince Faisal din Riad.

„Ne-am dori să câştigăm mai multe trofee decât sezonul trecut. Sper că acest turneu va fi din nou un punct de cotitură. (…) Acest trofeu, anul trecut, ne-a dat încredere şi stabilitate”, a adăugat el.

Tehnicianul catalan spune că echipa sa este favorită în meciul cu Osasuna, care îşi datorează prezenţa în această competiţie, recent modificată, faptului că a disputat în sezonul trecut finala Cupei Spaniei, pierdută împotriva lui Real Madrid (2-1).

Dacă Barca ajunge în finală, duminică se va confrunta cu câştigătoarea meciului de miercuri dintre Real Madrid şi Atletico Madrid

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și