Închide meniul

Cât costă „pijamalele” în care Lionel Messi şi-a petrecut noaptea de Revelion! Motivul pentru care le-ar fi purtat

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2023, 16:38

Cât costă „pijamalele în care Lionel Messi şi-a petrecut noaptea de Revelion! Motivul pentru care le-ar fi purtat

Cât costă "pijamalele" în care Lionel Messi şi-a petrecut noaptea de Revelion

Lionel Messi, în noaptea de Revelion / Instagram Leomessi

  • Lionel Messi, mesaj special de Revelion
  • Messi a cheltuit peste 2.000 de euro pe vestimentaţia de Revelion

Cât costă „pijamalele” în care Lionel Messi şi-a petrecut noaptea de Revelion e o întrebare pe care şi-au pus-o mai mulţi fani ai internaţionalului argentinian, după pozele postate de acesta pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulţi s-au grăbit să critice felul în care a ales să se îmbrace noul campion mondial, susţinând că „a omorât moda”. Totuşi, vestimentaţia aleasă l-a costat nu mai puţin de 2.133 de euro.

Cât costă „pijamalele” în care Lionel Messi şi-a petrecut noaptea de Revelion

Potrivit Corriere dello Sport, cămaşa verde cu margini portocalii ar fi costat 950 de euro, în timp ce bermudele se ridică la 1.183 de euro. „S-a îmbrăcat precum un spiriduș de Crăciun”, a mai spus un fan la postarea care a adunat aproape 19 milioane de aprecieri.

Reclamă

Italienii susţin şi că alegerea lui Messi a fost pentru a aduce un omagiu pentru Bangladesh, aceste fiind culorile steagului asiaticilor. Asta după ce, în timpul Campionatului Mondial din Qatar, fanii fotbalului din Bangladesh au susţinut „Pumele” lui Lionel Scaloni.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Reclamă

Lionel Messi, mesaj viral în noaptea de Revelion

Lionel Messi a avut un mesaj viral în noaptea de Revelion. Atacantul în vârstă de 35 de ani a petrecut alături de familie de Anul Nou 2023 și a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținerea de care a avut parte în 2022.

Messi trece prin unul dintre cele mai bune momente din întreaga carieră. Tocmai a câștigat, cu naționala Argentinei, Campionatul Mondial din Qatar. Era singurul trofeu care îi mai lipsea deținătorului a șapte Baloane de Aur.

„Se termină un an pe care nu îl voi putea uita niciodată. Visul pe care l-am urmărit mereu s-a împlinit, în sfârșit. Dar nici asta n-ar însemna nimic dacă nu aș putea să mă bucur alături de o familie minunată, cea mai bună pe care aș putea să o am, și lângă niște prieteni care mă susțin mereu și nu m-au lăsat să rămân la podea de fiecare dată când cădeam.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, vreau să transmit un mesaj cu totul special pentru toți oamenii care mă urmăresc și mă susțin, este incredibil să pot împărtăși acest drum cu voi toți. Ar fi fost imposibil să ajung, acolo unde am ajuns, fără atât de multă susținere, pe care am primit-o de la toți oamenii țării mele, precum și de la Paris, Barcelona și din multe alte orașe și țări din care am primit afecțiune.

Sper că anul acesta a fost minunat pentru toată lumea și vă doresc toată sănătatea și puterea de a continua să fiți fericiți și în 2023. O mare îmbrațișare tuturor!„, a scris Lionel Messi, pe contul său de Instagram, de Revelion.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami
Fotbal extern • 8 mart., 9:30
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian