Închide meniul

Cât costă „pijamalele” în care Lionel Messi şi-a petrecut noaptea de Revelion! Motivul pentru care le-ar fi purtat

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2023, 16:38

Reclamă
Cât costă „pijamalele în care Lionel Messi şi-a petrecut noaptea de Revelion! Motivul pentru care le-ar fi purtat

Cât costă "pijamalele" în care Lionel Messi şi-a petrecut noaptea de Revelion

Lionel Messi, în noaptea de Revelion / Instagram Leomessi

Cât costă „pijamalele” în care Lionel Messi şi-a petrecut noaptea de Revelion e o întrebare pe care şi-au pus-o mai mulţi fani ai internaţionalului argentinian, după pozele postate de acesta pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulţi s-au grăbit să critice felul în care a ales să se îmbrace noul campion mondial, susţinând că „a omorât moda”. Totuşi, vestimentaţia aleasă l-a costat nu mai puţin de 2.133 de euro.

Cât costă „pijamalele” în care Lionel Messi şi-a petrecut noaptea de Revelion

Potrivit Corriere dello Sport, cămaşa verde cu margini portocalii ar fi costat 950 de euro, în timp ce bermudele se ridică la 1.183 de euro. „S-a îmbrăcat precum un spiriduș de Crăciun”, a mai spus un fan la postarea care a adunat aproape 19 milioane de aprecieri.

Italienii susţin şi că alegerea lui Messi a fost pentru a aduce un omagiu pentru Bangladesh, aceste fiind culorile steagului asiaticilor. Asta după ce, în timpul Campionatului Mondial din Qatar, fanii fotbalului din Bangladesh au susţinut „Pumele” lui Lionel Scaloni.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Reclamă
Reclamă 4

Lionel Messi, mesaj viral în noaptea de Revelion

Lionel Messi a avut un mesaj viral în noaptea de Revelion. Atacantul în vârstă de 35 de ani a petrecut alături de familie de Anul Nou 2023 și a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținerea de care a avut parte în 2022.

Messi trece prin unul dintre cele mai bune momente din întreaga carieră. Tocmai a câștigat, cu naționala Argentinei, Campionatul Mondial din Qatar. Era singurul trofeu care îi mai lipsea deținătorului a șapte Baloane de Aur.

„Se termină un an pe care nu îl voi putea uita niciodată. Visul pe care l-am urmărit mereu s-a împlinit, în sfârșit. Dar nici asta n-ar însemna nimic dacă nu aș putea să mă bucur alături de o familie minunată, cea mai bună pe care aș putea să o am, și lângă niște prieteni care mă susțin mereu și nu m-au lăsat să rămân la podea de fiecare dată când cădeam.

Reclamă

De asemenea, vreau să transmit un mesaj cu totul special pentru toți oamenii care mă urmăresc și mă susțin, este incredibil să pot împărtăși acest drum cu voi toți. Ar fi fost imposibil să ajung, acolo unde am ajuns, fără atât de multă susținere, pe care am primit-o de la toți oamenii țării mele, precum și de la Paris, Barcelona și din multe alte orașe și țări din care am primit afecțiune.

Sper că anul acesta a fost minunat pentru toată lumea și vă doresc toată sănătatea și puterea de a continua să fiți fericiți și în 2023. O mare îmbrațișare tuturor!„, a scris Lionel Messi, pe contul său de Instagram, de Revelion.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:10

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Titularii, menajaţi

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

21:50

Răspunsul lui Marius Măldărăşanu atunci când a fost întrebat de demitere! Hermannstadt e fără victorie după 3 etape în Liga 1

21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și