Închide meniul
Foto

Lionel Messi, mesaj viral în noaptea de Revelion! Ce le-a transmis fanilor, din intimitatea familiei, de Anul Nou 2023: „Visul meu s-a împlinit”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2023, 10:01

Lionel Messi, mesaj viral în noaptea de Revelion! Ce le-a transmis fanilor, din intimitatea familiei, de Anul Nou 2023: „Visul meu s-a împlinit”

Lionel Messi, mesaj viral în noaptea de Revelion. Ce a transmis de Anul Nou 2023

Lionel Messi, alături de soția sa în noaptea de Revelion / Instagram

Lionel Messi a avut un mesaj viral în noaptea de Revelion. Atacantul în vârstă de 35 de ani a petrecut alături de familie de Anul Nou 2023 și a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținerea de care a avut parte în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi trece prin unul dintre cele mai bune momente din întreaga carieră. Tocmai a câștigat, cu naționala Argentinei, Campionatul Mondial din Qatar. Era singurul trofeu care îi mai lipsea deținătorului a șapte Baloane de Aur.

Lionel Messi, mesaj viral în noaptea de Revelion

Se termină un an pe care nu îl voi putea uita niciodată. Visul pe care l-am urmărit mereu s-a împlinit, în sfârșit. Dar nici asta n-ar însemna nimic dacă nu aș putea să mă bucur alături de o familie minunată, cea mai bună pe care aș putea să o am, și lângă niște prieteni care mă susțin mereu și nu m-au lăsat să rămân la podea de fiecare dată când cădeam.

De asemenea, vreau să transmit un mesaj cu totul special pentru toți oamenii care mă urmăresc și mă susțin, este incredibil să pot împărtăși acest drum cu voi toți. Ar fi fost imposibil să ajung, acolo unde am ajuns, fără atât de multă susținere, pe care am primit-o de la toți oamenii țării mele, precum și de la Paris, Barcelona și din multe alte orașe și țări din care am primit afecțiune.

Sper că anul acesta a fost minunat pentru toată lumea și vă doresc toată sănătatea și puterea de a continua să fiți fericiți și în 2023. O mare îmbrațișare tuturor!„, a scris Lionel Messi, pe contul său de Instagram, de Revelion.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Mesajul celui mai bun jucător de la Campionatul Mondial 2022 a devenit imediat viral. În primele 11 ore a depășit 17 milioane de aprecieri!

Reclamă 4 / 0/3

Starul lui PSG și al naționalei Argentinei a revenit apoi cu mai multe imagini în care apare alături de soția sa, Antonela Roccuzzo, și cei trei băieți. Și această postare a adunat rapid 12 milioane de aprecieri din partea fanilor.

413 milioane de urmăritori a ajuns să aibă Lionel Messi, pe contul său de Instagram, la intrarea în 2023.

Cristiano Ronaldo – Lionel Messi, duelul titanilor

Cristiano Ronaldo – Lionel Messi, duelul titanilor, ar putea avea loc chiar pe 19 ianuarie. Noua echipă a lui CR7, Al-Nassr, se va duela chiar cu liderul din Ligue 1. Astfel, pe teren ar putea fi din nou rivali cei mai buni jucători ai ultimului deceniu.

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr și se va îmbogăți în Arabia Saudită. Starul portughez va primi 200 de milioane de euro, pe sezon, până în 2025! A devenit astfel cel mai bine plătit jucător din lume.

Ronaldo și Messi s-ar putea revedea mai repede decât se credea. PSG are programat un amical de milioane cu o echipă formată din cei mai buni jucători de la Al-Hilal și Al-Nassr.

Reclamă

E de așteptat ca noua „stea” a arabilor să nu lipsească de pe teren. De altfel, atacantul de 37 de ani va fi prezentat astăzi în fața fanilor, la meciul din campionat Al Khaleej – Al-Nassr.

La Riad, acolo unde se va juca partida amicală, și-ar putea face apariția și Lionel Messi. Starul lui PSG a intrat în vacanță după ce a câștigat Cupa Mondială, dar este pe punctul de a reveni la antrenamente.

Ca urmare a victoriei de la Cupa Mondială și a petrecerilor din Argentina, am decis că va fi în vacanță până la 1 ianuarie. Ni se va alătura pe 2 sau 3 ianuarie pentru a relua antrenamentele„, a declarat Christophe Galtier, potrivit mirror.co.uk.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și