Închide meniul

Cât ghinion! Ștefan Radu s-a operat și ratează duelul cu Bayern Munchen din Champions League. Când va reveni fundaşul lui Lazio

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2021, 13:55

Cât ghinion! Ștefan Radu s-a operat și ratează duelul cu Bayern Munchen din Champions League. Când va reveni fundaşul lui Lazio

Radu Ștefan, veste uriașă de la Maurizio Sarri

Zuma Press / Fabrizio Carabelli via hepta

  • Ștefan Radu are 34 de ani
  • Românul a fost operat

Ștefan Radu va rata prima manșă din “optimile” UEFA Champions League, împotriva lui Bayern Munchen, programată pe 23 februarie. Veteranul de 34 de ani va absenta și la partidele cu Sampdoria și Bologna, din Serie A.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Radu s-a operat și ratează “optimile” UEFA Champions League 

"În cursul dimineţii, fotbalistul Stefan Radu a fost operat pentru hernie inghinală. Intervenţia, efectuată de profesorul Paolo Barillari şi echipa sa, a reuşit perfect. Sportivul va fi supus monitorizării clinice în următoarele câteva ore, pentru a stabili timpul necesar pentru reluarea activităţii", se arată într-un comunicat emis de Lazio.  

Reclamă

Dacă Radu se va recupera în timp record, el ar putea să revină pe teren la începutul lunii martie. Românul nu a fost folosit duminică în meciul cu Inter, scor 1-3, acuzând dureri la încâlzire.  

19 partide a bifat Ștefan Radu în acest sezon la Lazio. Meciul cu Bayern ar fi fost prima lui prezență în fazele eliminatorii din UEFA Champions League. De altfel, fundașul de 34 de ani a debutat în Ligă abia în actuala stagiune.

Reclamă

Ștefan Radu, jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în Serie A

Ștefan Radu, cu 325 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în Serie A. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii '40 și '50.

În total, Radu a strâns 398 de partide în tricoul capitolinilor. El mai are nevoie doar de trei meciuri pentru a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe din istoria lui Lazio. În prezent, acest record este deținut de italianul Giuseppe Favalli, cu 401 apariții.

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și Super Cupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern
Liga Campionilor • 15 feb., 8:27
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern. Discurs dezlănţuit după meciul cu Lazio
Au trecut 16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio
Serie A • 28 ian., 13:58
16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio. Italienii, mesaj pentru românul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului
Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”!
Serie A • 25 oct., 8:54
Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”! Cât a ajuns să valoreze românul care e la mare căutare în Italia