Închide meniul

Cât va lipsi Valentin Mihăilă, după ultima accidentare suferită! A venit verdictul medicilor. Vești proaste pentru Edi Iordănescu, înainte de preliminariile EURO 2024

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 februarie 2023, 8:32

Cât va lipsi Valentin Mihăilă, după ultima accidentare suferită! A venit verdictul medicilor. Vești proaste pentru Edi Iordănescu, înainte de preliminariile EURO 2024

Situația lui Valentin Mihăilă de la Parma, analizată în presa din Italia

Valentin Mihăilă / Profimedia

S-a aflat cât va lipsi Valentin Mihăilă, după ultima accidentare suferită. Internaționalul român a ieșit cu ochii în lacrimi de pe teren, după numai 15 minute, în meciul Parma – Genoa 2-0, din etapa a 23-a din Serie B. Mihăilă continuă să se lupte cu problemele medicale, care l-au ținut departe de teren în mod regulat după transferul în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Valentin Mihăilă a suferit o nouă accidentare și riscă să rateze primele meciuri ale naționalei României din preliminariile EURO 2024.

Cât va lipsi Valentin Mihăilă, după ultima accidentare suferită!

Între timp a venit verdictul medicilor după ce Mihăilă a ieșit accidentat de pe teren, în primul sfert de oră din duelul Parma – Genoa. Potrivit fanatik.ro, atacantul de bandă, în vârstă de 23 de ani, a suferit o ruptură musculară de gradul doi.

Valentin Mihăilă ar urma să stea departe de teren timp de o lună și jumătate. Astfel, fostul jucător al Universității Craiova riscă să rateze primele două meciuri ale naționalei României din campania de calificare la EURO 2024. 

“Tricolorii” lui Edi Iordănescu debutează în preliminariile Campionatului European pe 25 martie, în deplasare cu Andorra, în direct și în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY. Apoi, pe 28 martie, România va da piept cu Belarus, pe teren propriu.

Reclamă

Valentin Mihăilă a ratat ultimele 4 partide ale naționalei României. El n-a mai jucat sub “tricolor” din iunie 2022, de la meciul cu Muntenegru din Liga Națiunilor.

10 selecții și un gol are Mihăilă la prima reprezentativă a României. Cotat la 4.5 milioane de euro de transfermarkt.com, Valentin Mihăilă a fost măcinat de accidentări și în actualul sezon. El a bifat numai 10 apariții în Serie B, reușind să marcheze două goluri.

Tatăl lui Valentin Mihăilă, îngrijorat pentru fiul său: „E strigător la cer!”

Marian Mihăilă, tatăl lui Valentin, s-a arătat extrem de îngrijorat de faptul că fiul său continuă să absenteze din cauza accidentărilor. Acesta nu înțelege de ce internaționalul român este chinuit de accidentări, ținând cont că s-a acomodat de multă vreme intensității antrenamentelor din Italia, iar alimentația lui este echilibrată.

Reclamă 4 / 0/3

Tatăl lui Valentin Mihăilă a tras un semnal de alarmă, amintind că nu numai fiul său s-a luptat cu accidentările în ultima perioadă. La rândul lui, Dennis Man, celălalt român de la Parma, a devenit indisponibil.

“Ca orice părinte, este strigător la cer. Când vrei să joci, să demonstrezi că meriți să joci… Vedem, va face un RMN și toate drumurile duc spre o nouă ruptură musculară, durerile au fost la fel. 

Problema este că prea repede a ieșit de pe teren, adică te recuperezi la un picior timp de două luni de zile, iar acum intervine la celălalt. Păcat, copilul se pregătește bine și își face datoria, este apreciat la Parma de tot staff-ul și toată lumea, iar el nu poate să dea randamentul care trebuie.

Vali nu dă vina pe antrenamente și pregătiri, pentru că este de aproape doi ani în Italia, s-a acomodat și nu mai are probleme. Problema este asta (n.r. accidentările dese), trebuie să descoperim din alimentație. Alimentația este de sportiv, nu se abate.

Nu bea cola, sucuri, bea doar apă și mănâncă doar ce se impune, are un regim strict, iar greutatea este ok, nu știm ce ar putea fi. Noi ca familie nu știm, nu suntem doctori. Nu este doar la el, vedeți că și la Man se întâmplă, mai este și Kamara și încă doi”, a declarat Marian Mihăilă, pentru sursa citată anterior.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și