Închide meniul

Coșmar fără sfârșit pentru Valentin Mihăilă! Românul s-a accidentat din nou și a părăsit terenul în lacrimi

Cosmin Cioboată Publicat: 5 februarie 2023, 18:19

Reclamă
Coșmar fără sfârșit pentru Valentin Mihăilă! Românul s-a accidentat din nou și a părăsit terenul în lacrimi

Valentin Mihăilă s-a accidentat din nou

Valentin Mihăilă s-a accidentat din nou / Profimedia

Coșmar fără sfârșit pentru Valentin Mihăilă! Mijlocașul român de la Parma s-a accidentat din nou și a părăsit terenul în lacrimi. Mihăilă a acuzat o problemă musculară și a fost schimbat după numai 15 minute în meciul cu Genoa, din etapa a 23-a din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă s-a luptat cu accidentările după transferul în Italia, la Parma.

Coșmar fără sfârșit pentru Valentin Mihăilă! Românul s-a accidentat din nou și a părăsit terenul în lacrimi

La 3 zile după ce a împlinit vârsta de 23 de ani, internaționalul român a suferit o nouă accidentare, în debutul partidei cu Genoa.

Valentin Mihăilă n-a mai putut continua meciul și a început să plângă în momentul ieșirii de pe teren.

Reclamă

Mihăilă revenise recent în lotul Parmei, după o ultimă accidentare care l-a ținut departe de gazon aproape două luni. Românul a lipsit în multe meciuri ale echipei sale și în sezonul precedent, din cauza problemelor medicale.

Valentin Mihăilă a adunat numai 10 apariții în actualul sezon din Serie B, reușind să marcheze două goluri și să ofere 3 assist-uri.

La rândul său, Dennis Man, celălalt român de la Parma, s-a accidentat la începutul anului și momentan este indisponibil.

Reclamă 4 / 0/3

Parma, trasă la răspundere după transferurile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

Suporterii Parmei sunt tot mai nemulțumiți de evoluția echipei, care se află pe locul 11 în Serie B. Jurnaliștii de la parmalive.com susțin că accidentările multiple din cadrul lotului sunt posibile din cauza faptului că oficialii au transferat mulți jucători fragili din punct de vedere fizic, așa cum sunt dați exemplu și Dennis Man și Valentin Mihăilă.

„Știam deja că Inglese, Charpentier, Man, Mihăilă și Camara, pentru a numi doar câțiva, erau fragili din punct de vedere fizic, iar în acest caz nu se poate vorbi de ghinion când accidentările apar toate în același departament.

Nu există un bun finalizator capabil să valorifice acțiunile produse de echipă, iar asta cred că este clar pentru toată lumea. Și chiar și în acest caz, chiar nu știu cum clubul și conducerea pot ignora problema.

Vrei să prețuiești tinerii? Super, suntem de acord. Dar uneori, încredințarea prea multor responsabilități unor tineri de 18-19-20 de ani poate avea efectul opus”, notează sursa citată mai sus.

Dennis Man și Valentin Mihailă, monitorizați de Pisa

Dennis Man și Valentin Mihailă, jucătorii Parmei, sunt monitorizați de Pisa, nimeni alta decât echipa altor trei români: Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Adrian Rus. Cele două echipe din Serie B se luptă pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului italian.

Giovanni Corrado, președintele celor de la Pisa, a vorbit despre calitățile românilor de la Parma și nu exclude un eventual transfer al celor doi în viitor.

„Căutăm un atacant care să aibă caracteristici diferite față de cei pe care-i avem în lot. Să transferăm de la Parma? Nu știu, are o echipă echilibrată, cu jucători de calitate și multe alternative.

Reclamă

Dacă va exista vreo oportunitate, o vom lua în considerare. Dar pentru mine Parma, împreună cu Genoa, au impresionat cel mai mult. În opinia mea, Parma are o echipă mai bună decât anul trecut.

Anul acesta am reușit să vin pe Tardini de câteva ori, anul trecut am făcut-o de mai multe ori pentru că meciurile Pisei nu s-au suprapus, iar Man și Mihăilă sunt doi jucători excelenți. Îi cunoaștem și i-am apreciat mereu. Când Marin îmi vorbește despre ei, îmi spune că sunt ieșiți din comun.

Un alt jucător extraordinar este Moruțan, dar nu mai este nicio surpriză. Îi cunoaștem calitățile și l-am transferat în speranța că vom ajunge în Serie A”, a declarat președintele de la Pisa, potrivit pianetaserieb.it.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și