Închide meniul

Câţi ani i-au trebuit patronului de la Inter Miami să îl convingă pe Messi să vină în SUA: „Toată lumea mi-a spus că sunt nebun”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 octombrie 2023, 12:46

Câţi ani i-au trebuit patronului de la Inter Miami să îl convingă pe Messi să vină în SUA: „Toată lumea mi-a spus că sunt nebun

Câţi ani i-au trebuit patronului de la Inter Miami să îl convingă pe Messi să vină în SUA

Lionel Messi, în tricoul lui Inter Miami / Profimedia Images

Patronul lui Inter Miami, Jorge Mas, a vorbit despre munca intensă pe care a dus-o ca să realizeze un vis al său. Iată câţi ani i-au trebuit patronului de la Inter Miami să îl convingă pe Messi să vină în SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jorge Mas a dezvăluit că a avut nevoie de patru ani şi jumătate pentru a obţine acceptul lui Lionel Messi de a merge în SUA.

Câţi ani i-au trebuit patronului de la Inter Miami să îl convingă pe Messi să vină în SUA

Întotdeauna am sperat că-l putem convinge pe Leo să semneze. Toată lumea mi-a spus că sunt nebun să mă gândesc că va veni la Inter Miami.

În 2019 am organizat o întâlnire cu Jorge Messi. Acolo, eu și David Beckham i-am explicat lui Jorge proiectul Miami timp de trei ore. I-am spus: ‘Fiul tău va avea ocazia să lase o adevărată moștenire, un sport pentru o țară’, lucru care i se întâmplă foarte rar unui sportiv.

Am menținut o comunicare constantă cu Jorge. A fost nevoie de patru ani și jumătate pentru a-l convinge pe Lionel și apoi să fie de acord și familia. Nu mi-am pierdut niciodată încrederea. Eram convins că avea să sosească Lionel Messi, am văzut că există o mare posibilitate după Mondial.

Reclamă

„Am văzut planul în pericol”

Evident, este cel mai bun jucător din lume și a fost foarte multă concurență, multă. Nu doar cu reînnoirea pe care și-a dorit-o PSG, posibila revenire la Barcelona și ofertele din Arabia Saudită.

Sincer, au fost luni foarte intense, am făcut multiple drumuri către Rosario, Barcelona, ​​​​Madrid, Paris, Miami, Doha… Dacă am văzut planul în pericol? Fără îndoială!

A fost multă presiune. Plecarea lui Messi de la Barcelona nu a fost pe placul lui, nu si-a putut lua rămas-bun de la clubul său, care l-a primit în copilărie, si cred că împrejurările în care a plecat nu au fost ceea ce și-a dorit Lionel. I-am promis că voi face tot posibilul în anii următori pentru ca el să-și ia rămas bun așa cum se cuvine de la fanii săi de la Barcelona”, a declarat Jorge Mas într-un interviu pentru marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi are un salariu de circa 50 de milioane de euro pe an la Inter Miami, dar veniturile lui anuale în SUA ajung la circa 500 de milioane de euro datorită sponsorilor MLS. Messi a semnat pe 3 ani cu Inter Miami.

Lionel Messi insistă pentru transferul unui fost rival de la Real Madrid! Ce star ar putea ajunge la Inter Miami

Lionel Messi insistă pentru transferul unui fost rival de la Real Madrid. Luka Modric ar putea ajunge la Inter Miami, lângă starul argentinian. Un fost jucător al „galacticilor” a dezvăluit interesul americanilor pentru fostul Balon de Aur.

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid în vara trecută. Mijlocaşul croat de 38 a semnat o înţelegere valabilă pe un sezon cu gruparea „galactică”.

Luka Modric şi-ar putea încheia cariera la Inter Miami, lângă Lionel Messi, Sergio Busquets. După ce a refuzat în vară mai multe propuneri de la cluburi din Arabia Saudită, mijlocaşul croat ar putea ajunge în MLS, vara viitoare.

Un fost jucător de la Real Madrid, Predrag Mijatovic, a dezvăluit că mijlocaşul croat este dorit de Inter Miami, David Beckham negociind cu starul croat. Acesta a mai dezvăluit că şi Lionel Messi şi-ar dori să facă echipă cu Modric, fostul rival din Spania.

„Modric a primit oferte de la Inter Miami şi din Arabia Saudită”

„Modric a primit oferte de la mai multe echipe din Statele Unite ale Americii, dar în special de la Inter Miami. A primit oferte și din Arabia Saudită, dar le-a refuzat pentru a rămâne la Madrid.

Messi personal a spus că-și dorește să fie coleg cu Modric. În urmă cu câteva zile, în Croația, Luka Modric s-a întâlnit cu David Beckham și au cinat împreună”, a declarat Mijatovic, conform Cadena SER.

Reclamă

Dacă ar accepta oferta celor de la Inter Miami, Luka Modric ar urma să o părăsească pe Real Madrid după 11 sezoane. Starul croat a fost transferat de la Tottenham, în 2012, în schimbul sumei de 35 de milioane de euro. Modric a scris istorie în tricoul „Los Blancos”, reuşind să câştige de cinci ori Liga Campionilor, printre altele.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și