Închide meniul

Lionel Messi insistă pentru transferul unui fost rival de la Real Madrid! Ce star ar putea ajunge la Inter Miami

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2023, 16:00

Lionel Messi insistă pentru transferul unui fost rival de la Real Madrid! Ce star ar putea ajunge la Inter Miami

Lionel Messi insistă pentru transferul unui fost rival de la Real Madrid

Lionel Messi, în timpul unui meci la Inter Miami/ Profimedia

Lionel Messi insistă pentru transferul unui fost rival de la Real Madrid. Luka Modric ar putea ajunge la Inter Miami, lângă starul argentinian. Un fost jucător al „galacticilor” a dezvăluit interesul americanilor pentru fostul Balon de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid în vara trecută. Mijlocaşul croat de 38 a semnat o înţelegere valabilă pe un sezon cu gruparea „galactică”.

Lionel Messi insistă pentru transferul unui fost rival de la Real Madrid

Luka Modric şi-ar putea încheia cariera la Inter Miami, lângă Lionel Messi, Sergio Busquets. După ce a refuzat în vară mai multe propuneri de la cluburi din Arabia Saudită, mijlocaşul croat ar putea ajunge în MLS, vara viitoare.

Un fost jucător de la Real Madrid, Predrag Mijatovic, a dezvăluit că mijlocaşul croat este dorit de Inter Miami, David Beckham negociind cu starul croat. Acesta a mai dezvăluit că şi Lionel Messi şi-ar dori să facă echipă cu Modric, fostul rival din Spania.

„Modric a primit oferte de la mai multe echipe din Statele Unite ale Americii, dar în special de la Inter Miami. A primit oferte și din Arabia Saudită, dar le-a refuzat pentru a rămâne la Madrid.

Reclamă

Messi personal a spus că-și dorește să fie coleg cu Modric. În urmă cu câteva zile, în Croația, Luka Modric s-a întâlnit cu David Beckham și au cinat împreună”, a declarat Mijatovic, conform Cadena SER.

Dacă ar accepta oferta celor de la Inter Miami, Luka Modric ar urma să o părăsească pe Real Madrid după 11 sezoane. Starul croat a fost transferat de la Tottenham, în 2012, în schimbul sumei de 35 de milioane de euro. Modric a scris istorie în tricoul „Los Blancos”, reuind să câştige de cinci ori Liga Campionilor, printre altele.

Probleme mari pentru Lionel Messi la Inter Miami

Probleme mari pentru Lionel Messi la Inter Miami! Starul echipei lui David Beckham s-a accidentat în ultima acțiune a echipei naționale.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul american Caden DeLisa, starul echipei lui David Beckham ar fi suferit o ruptură musculară în partida dintre Argentina și Eduador, câștigată de către selecționala lui Messi cu scorul de 1-0.

„O sursă indică faptul că Lionel Messi a suferit o ruptură musculară de doi centimetri, care a fost confirmată de RMN. Astfel că probabil nu va mai putea juca în acest sezon.

Cu toate acesta, este cu siguranță posibil ca Messi să poată juca dacă clubul consideră că este suficient de pregătit și trebuie să apară într-un meci în care echipa trebuie neapărat să câștige”, a dezvăluit Caden DeLisa, pe Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și