Închide meniul

Ce a declarat Marius Şumudică după golul primit de la Cristiano Ronaldo: „Au fost greşeli individuale!”. Reacţia avută la finalul meciului Al Nassr – Al Raed 4-0

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2023, 0:08

Ce a declarat Marius Şumudică după golul primit de la Cristiano Ronaldo: „Au fost greşeli individuale!. Reacţia avută la finalul meciului Al Nassr – Al Raed 4-0

Ce a declarat Marius Şumudică după golul primit de la Cristiano Ronaldo

Marius Şumudică, la conferinţa de presă / Twitter

A apărut prima reacţie a lui Marius Şumudică după golul primit de la Cristiano Ronaldo în meciul Al Nassr – Al Raed, scor 4-0, din etapa a 24-a a campionatului Arabiei Saudite. Silviu Lung Jr, titularizat în poarta oaspeţilor, a încasat gol de la starul portughez după numai patru minute. Şi Alexandru Mitriţă a jucat din primul minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo (4), Abdulrahman Ghareeb (55), Mohammed Maran (90) și Abdulmajeed Al Sulaiheem (90+5) au marcat împotriva echipei antrenate de Marius Şumudică. Al Nassr continuă astfel lupta cu Al Ittihad pentru titlu!

Ce a declarat Marius Şumudică după golul primit de la Cristiano Ronaldo

Am jucat împotriva unei echipe mai bune decât noi. Primele goluri primite au fost primite în urma unor greşeli individuale. După aceea, ne-a fost greu să mai revenim. Prin urmare, i-am schimbat pe jucătorii importanţi pentru a-i odihni înaintea meciului cu Al Batin.

Am pierdut pentru că avem câţiva jucători care nu pot alerga, cu mingea la picior, mai mult de 20 de metri. Este treaba mea să îi învăţ pe jucători elemente de bază ale fotbalului? Nu am pierdut din cauza pregătirii fizice, am primit două goluri după minutul 90, moment în care schimbasem toţi jucătorii străini.

Reclamă

Al Nassr este o echipă dificilă, cu jucători tehnici. Avem nevoie de încă patru puncte pentru a ne menţine în prima ligă şi trebuie să îmi recuperez jucătorii. Suporterii trebuie să cunoască situaţia de la echipă„, a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Grație acestei victorii, Al Nassr s-a apropiat de liderul Al Ittihad. Echipa pentru care Cristiano Ronaldo a marcat 12 goluri în campionat a adunat 56 de puncte după 25 de etape. Al-Ittihad are 59 de puncte, dar încă nu a jucat în această rundă. De cealaltă parte, Al Raed se află pe locul 11, cu 26 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a atins o bornă uriaşă

Cristiano Ronaldo a marcat în startul meciului şi a atins o bornă uriaşă. Silviu Lung Jr a fost trimis între buturi de „Şumi”, dar a încasat gol la prima ocazie importantă a atacantului în vârstă de 38 de ani. Al Ghannam a centrat în careu, iar CR7 s-a înălţat şi nu a putut fi oprit. Şi Alexandru Mitriţă a jucat din primul minut pentru echipa lui Şumudică.

Fără gol marcat în ultimele trei meciuri ale lui Al Nassr, Ronaldo a spart gheaţa şi a ajuns la 142 de goluri marcate cu capul. Are 12 reuşite în tot atâtea meciuri disputate în campionatul Arabiei Saudite.

Cristiano a bifat o bornă uriaşă. A ajuns, pentru al 17-lea sezon la rând, la 20 de goluri marcate pentru echipa de club şi naţională. În toal, are 835 de goluri înscrise de-a lungul carierei, cu 30 mai multe decât rivalul său Lionel Messi.

Mai mult decât atât, Cristiano are mai multe goluri marcate decât brazilianul Ronaldo şi Thierry Henry.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și