Închide meniul

Ce a remarcat antrenorul lui Rangers la Ianis Hagi: „Astfel de jucători ne ajută!” Anunţul lui Michael Beale

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 februarie 2023, 13:12

Ce a remarcat antrenorul lui Rangers la Ianis Hagi: „Astfel de jucători ne ajută! Anunţul lui Michael Beale

Ce a remarcat antrenorul lui Rangers la Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul primului meci la Rangers după accidentare/ Profimedia

Antrenorul lui Rangers a remarcat un aspect important în jocul lui Ianis Hagi. Michael Beale a declarat că internaţionalul român este un jucător polivalent, care ajută echipa în momentele cheie. Totodată, tehnicianul scoţienilor a declarat că vor exista multe plecări de la trupa de pe Ibrox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a revenit pe teren la Rangers, după accidentarea cumplită care l-a ţinut departe de teren timp de aproximativ un an. Fiul „Regelui” a bifat chiar şi un meci ca titular, în Cupa Scoţiei.

Ce a remarcat antrenorul lui Rangers la Ianis Hagi

Michael Beale a dezvăluit că vor exista mişcări de trupă la Rangers, iar ca urmare mai mulţi jucători vor părăsi formaţia. Acesta susţine că există prea mulţi fotbalişti în lotul său, iar acest fapt se datorează şi accidentărilor multiple care au avut loc în cadrul grupului.

Totodată, Beale a dezvăluit că echipa are nevoie de jucători ca Ianis Hagi, care pot evolua pe mai multe posturi în atac, şi astfel aduc un plus echipei.

„Avem prea mulți jucători din punctul meu de vedere. E un motiv pentru care am adus unul sau doi în plus, am avut multe probleme cu accidentările și a trebui să suplimentăm. Vreau ca toți jucătorii să-și știe rolul în echipă și este dificil că acest lucru să se întâmple când ai un lot mare.

Reclamă

În plus, avem jucători care pot evolua pe mai multe poziții ca Hagi, Tillman, Kent, Arfield, Kamara, Raskin. Jucătorii care nu evoluează doar pe un post îți dau mai multe opțiuni. Căutăm astfel de jucători, ne ajută”, a declarat Michael Beale, conform scotsman.com.

Ianis Hagi și-a setat noile obiective, după revenirea la Rangers

Ianis Hagi și-a setat noile obiective, după revenirea la Rangers. Fiul „Regelui” a declarat că își dorește să rămână sănătos, pentru a putea bifa cât mai multe minute pentru trupa scoțiană. Totodată, internaționalul român susține că s-a perfecționat în alte aspecte ale jocului, pe perioada recuperării, motiv pentru care se simte cu „un pas în față”.

„Mă simt bine. Pentru mine, fiecare zi în care mă simt sănătos e una în care mă simt fericit. A fost un an greu. Încă sunt în proces de a reveni la ceea ce eram înainte. Acum, doar acumulez minute, sper să fie din ce în ce mai multe pe măsură ce jocurile se adună. Să rămân sănătos pe durata întregii săptămâni e obiectivul meu acum.

Reclamă 4 / 0/3

Mă simt bine. Pentru mine, fiecare zi în care mă simt sănătos e una în care mă simt fericit. A fost un an greu. Încă sunt în proces de a reveni la ceea ce eram înainte. Acum, doar acumulez minute, sper să fie din ce în ce mai multe pe măsură ce jocurile se adună. Să rămân sănătos pe durata întregii săptămâni e obiectivul meu acum.

Fiind accidentat, nu am putut să-mi îmbunătățesc nivelul fotbalistic, așa că am încercat să mă perfecționez în diferite aspecte în afara fotbalului. Am încercat să înțeleg jocul dintr-un alt aspect, dintr-un alt unghi, să înțeleg lucrurile spre care privește un antrenor atunci când vine vorba de tactică.

Îmi înțeleg fotbalul mai mult acum. Am încercat să analizez unde mă potrivesc și cum să-mi maximizez calitățile, sunt înțeleg cine sunt ca jucător. Sunt cu un pas în față”, a declarat Ianis Hagi, într-o conferință de presă pentru Rangers.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și