Închide meniul

Ianis Hagi și-a setat noile obiective, după revenirea la Rangers: „Sunt cu un pas în față! Înțeleg mai bine fotbalul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 februarie 2023, 11:38

Ianis Hagi și-a setat noile obiective, după revenirea la Rangers: Sunt cu un pas în față! Înțeleg mai bine fotbalul!”

Ianis Hagi va reveni la echipa națională

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers/ Profimedia

Ianis Hagi și-a setat noile obiective, după revenirea la Rangers. Fiul „Regelui” a declarat că își dorește să rămână sănătos, pentru a putea bifa cât mai multe minute pentru trupa scoțiană. Totodată, internaționalul român susține că s-a perfecționat în alte aspecte ale jocului, pe perioada recuperării, motiv pentru care se simte cu „un pas în față”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a revenit luna trecută la Rangers, după ce s-a recuperat după o accidentare groaznică, suferită în urmă cu un an. Internaționalul român a bifat și primul meci ca titular după revenire, partida din Cupa Scoției din această săptămână.

Ianis Hagi și-a setat noile obiective, după revenirea la Rangers

Ianis Hagi a dezvăluit că procesul de recuperare a fost unul extrem de dificil, însă în prezent este recunoscător pentru faptul că este sănătos și are șansa de a se impune din nou la Rangers. Totodată, mijlocașul a declarat că obiectivul său principal este de a reveni la forma pe care o avea înainte de accidentare, iar pentru acest fapt muncește enorm.

Pe de altă parte, Ianis Hagi a mai spus că s-a concentrat pe aspectele tactice ale jocului, pentru a-și maximiza capacitățile pe terenul de joc.

„Mă simt bine. Pentru mine, fiecare zi în care mă simt sănătos e una în care mă simt fericit. A fost un an greu. Încă sunt în proces de a reveni la ceea ce eram înainte. Acum, doar acumulez minute, sper să fie din ce în ce mai multe pe măsură ce jocurile se adună. Să rămân sănătos pe durata întregii săptămâni e obiectivul meu acum.

Reclamă

Mă simt bine. Pentru mine, fiecare zi în care mă simt sănătos e una în care mă simt fericit. A fost un an greu. Încă sunt în proces de a reveni la ceea ce eram înainte. Acum, doar acumulez minute, sper să fie din ce în ce mai multe pe măsură ce jocurile se adună. Să rămân sănătos pe durata întregii săptămâni e obiectivul meu acum.

Fiind accidentat, nu am putut să-mi îmbunătățesc nivelul fotbalistic, așa că am încercat să mă perfecționez în diferite aspecte în afara fotbalului. Am încercat să înțeleg jocul dintr-un alt aspect, dintr-un alt unghi, să înțeleg lucrurile spre care privește un antrenor atunci când vine vorba de tactică.

Îmi înțeleg fotbalul mai mult acum. Am încercat să analizez unde mă potrivesc și cum să-mi maximizez calitățile, sunt înțeleg cine sunt ca jucător. Sunt cu un pas în față”, a declarat Ianis Hagi, într-o conferință de presă pentru Rangers.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Becali, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi

Victor Becali a făcut un nou anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi. Agentul de jucători a asigurat că fiul lui Gică Hagi se simte excelent la Rangers. Internaţionalul român tocmai a revenit pe teren, la un an după accidentarea horror pe care a suferit-o.

Victor Becali a dezvăluit că Ianis nu se grăbeşte să plece de pe Ibrox. Jurnaliştii turci au asigurat că antrenorul Okan Buruk îl doreşte cu insistenţă la Galatasaray.

”Este bine pentru el acolo, la Rangers, este apreciat de fani, este iubit, i s-a dat încredere de când a ajuns acolo. Dacă va fi vorba de altceva, poate de un transfer, va fi în urma evoluţiilor lui, în funcţie de cum va juca pentru că oamenii îi ştiu calităţile. Ştiu toţi de ce Ianis în stare”, a declarat Victor Becali pentru primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și