Închide meniul

Ce a scris presa din Germania, după ce Andreas Ivan a debutat la 28 de ani în Bundesliga

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 ianuarie 2023, 22:35

Ce a scris presa din Germania, după ce Andreas Ivan a debutat la 28 de ani în Bundesliga

Andreas Ivan a debutat la Schalke

Captură Orange Sport

Ce a scris presa din Germania, după ce Andreas Ivan a debutat la 28 de ani în Bundesliga. Andreas Ivan a debutat la 28 de ani în Bundesliga. Jucătorul lui Schalke a fost trimis în teren în coşmarul cu Leipzig, care a câştigat cu 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan a fost trimis în teren la scorul de 4-0 pentru Leipzig, acesta fiind meciul de debut al românului în Bundesliga.

Ce a scris presa din Germania, după ce Andreas Ivan a debutat la 28 de ani în Bundesliga

Presa din Germania susţine că Ivan a fost ajutat de antrenorul său să debuteze, având în vedere scorul. Până în acest moment, Andreas Ivan a jucat doar pentru echipa a doua. ”Reis l-a ajutat pe Andreas Ivan, de 28 de ani, care a fost folosit doar la echipa a doua, să debuteze în Bundesliga, înlocuindu-l pe Larsson”, au scris cei de la Kicker.

Andreas Ivan este născut în România, la Pitești, însă nu a apucat să evolueze pentru un club românesc, deoarece s-a mutat în Germania la o vârstă fragedă. Ivan a debutat în luna decembrie la prima echipă a lui Schalke, într-un meci amical.

„Debutul a fost incredibil, să mai am o astfel de șansă, să am privilegiul de a juca pentru un club atât de mare în echipa profesionistă este ca un vis. Mă bucur de fiecare secundă pe care o joc aici!

Reclamă

Prima echipă m-a primit foarte bine, m-am simțit excelent imediat. Întotdeauna este o atmosferă bună, iar echipa este minunată.

Prima parte a pregătirii pentru returul sezonului se încheie pe 22 decembrie, iar până atunci vreau să învăț cât mai multe lucruri și să le iau cu mine pentru anul viitor”, a declarat Andreas Ivan, în luna decembrie, pentru sport.ro.

Schalke, umilită de Leipzig

RB Leipzig a deschis scorul pe Veltins-Arena încă din minutul 7, prin Andre Silva, şi a făcut 2-0 în minutul 15, la golul lui Benjamin Henrichs. Dominarea totală a oaspeţilor din prima repriză s-a concretizat în alte două goluri, marcate de Andre Silva în minutul 44 şi de Timo Werner în minutul 45+2.

Reclamă 4 / 0/3

Soichiro Kozuki a înscris golul de onoare al gazdelor, în minutul 56, iar Schalke a atacat poarta lui Blaswich în speranţa unei reveniri. Însă golurile au picat tot în poarta lui Schwolow. Dani Olmo a înscris în minutul 83, iar Yussuf Poulsen a stabilit scorul final în minutul 89.

Cu 6-1, RB Leipzig revine momentan pe locul secund în Bundesliga, cu 32 de puncte, în timp ce Schalke a ajuns la 41 de goluri primite în campionat şi este lanterna roşie, cu 9 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și