Închide meniul

Românul Andreas Ivan a debutat la Schalke în meciul cu RB Leipzig!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 24 ianuarie 2023, 22:16

Românul Andreas Ivan a debutat la Schalke în meciul cu RB Leipzig!

Românul Andreas Ivan a debutat la Schalke în meciul cu RB Leipzig

Andreas Ivan / captură digisport.ro

Românul Andreas Ivan a debutat la Schalke în meciul cu RB Leipzig, pierdut de „mineri” cu scorul de 1-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreas Ivan a fost adus la echipa a doua a lui Schalke, liber de contract, în vara anului trecut, de la Rot Weiss Ahlen.

Românul Andreas Ivan a debutat la Schalke în meciul cu RB Leipzig

Românul Andreas Ivan a debutat, în Bundesliga, pentru Schalke, în meciul cu RB Leipzig, pierdut însă de echipa sa cu un scor „fluviu”, 1-6.

Fotbalistul român, care evoluează pe postul de extremă stânga, a fost introdus, în teren, în debutul reprizei secunde, înlocuindu-l pe Jordan Larsson.

Andreas Ivan este născut în România, la Pitești, însă nu a apucat să evolueze pentru un club românesc, deoarece s-a mutat în Germania la o vârstă fragedă.

Reclamă

Echipele de start de la partida Schalke – RB Leipzig 1-6:

Schalke: Schwolow – Brunner, Yoshida, Matriciani, Uronen – Kozuki, Latza, Krauss, Larsson, Bulter – Frey.

Leipzig: Blaswich – Henrichs, Orban, Gvardiol, Halstenberg – Laimer, Schlager – Szoboszlai, Olmo – Andre Silva, Werner.

Reclamă 4 / 0/3

Andreas Ivan: „Debutul a fost incredibil!”

Primul meci bifat de Andreas Ivan, la echipa de seniori a lui Schalke, a avut loc în luna decembrie a anului trecut. Atunci, fotbalistul român a evoluat într-o partidă amicală disputată împotriva celor de la Rapid Viena.

„Debutul a fost incredibil, să mai am o astfel de șansă, să am privilegiul de a juca pentru un club atât de mare în echipa profesionistă este ca un vis. Mă bucur de fiecare secundă pe care o joc aici!

Prima echipă m-a primit foarte bine, m-am simțit excelent imediat. Întotdeauna este o atmosferă bună, iar echipa este minunată.

Prima parte a pregătirii pentru returul sezonului se încheie pe 22 decembrie, iar până atunci vreau să învăț cât mai multe lucruri și să le iau cu mine pentru anul viitor”, a declarat Andreas Ivan, în luna decembrie, pentru sport.ro.

În prezent, Schalke se află pe ultimul loc din Bundesliga, cu nouă puncte obținute după 17 meciuri jucate.

  • 28 de ani are Andreas Ivan
Recomandări
  • Românul Andreas Ivan a debutat la Schalke în meciul cu RB Leipzig

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele de start 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 16:48 VIDEOAutogol incredibil în Championship! Pears a făcut o gafă colosală, cu care îl „eclipsează” pe Bănel Nicoliţă. Eroarea anului! 16:32 Real Madrid – FC Barcelona LIVE TEXT, ora 22:00. Catalanii joacă ultima şansă la titlu în „El Clasico” 16:10 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 15:54 „Sunt supărat pe el” Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital! 15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa Vezi toate știrile
Citește și