Închide meniul

Ce a spus Florentino Perez despre Kylian Mbappe, după ce l-a ignorat total la gala Balonului de Aur! Mesajul care nu mai lasă loc de interpretări

Cosmin Cioboată Publicat: 18 octombrie 2022, 14:37

Ce a spus Florentino Perez despre Kylian Mbappe, după ce l-a ignorat total la gala Balonului de Aur! Mesajul care nu mai lasă loc de interpretări

Florentino Perez l-a ignorat total pe Kylian Mbappe

Florentino Perez, prezent la gala Balonului de Aur / Profimedia

  • Ce a spus Florentino Perez despre Kylian Mbappe, după ce l-a ignorat total la gala Balonului de Aur
  • Mesajul care nu mai lasă loc de interpretări

Ce a spus Florentino Perez despre Kylian Mbappe, după ce l-a ignorat total la gala Balonului de Aur. Președintele lui Real Madrid a fost prezent la prestigioasa festivitate de la Paris și s-a bucurat alături de starul său, Karim Benzema, care a câștigat marele trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La gala de la Paris a participat și Kylian Mbappe, atacantul care l-a refuzat pe Perez în această vară, în contextul unui transfer de “5 stele” pe Santiago Bernabeu.

Ce a spus Florentino Perez despre Kylian Mbappe, după ce l-a ignorat total la gala Balonului de Aur!

Cei doi s-au ignorat complet în timpul festivității de decernare a Balonului de Aur, demonstrând că relația dintre ei s-a stricat iremediabil.

Reclamă

Ulterior, la finalul galei de la Paris, Florentino Perez a vorbit despre starul lui PSG pe care l-a dorit intens la Real. Președintele “galacticilor” a fost întrebat dacă “Vă plictisește subiectul Kylian Mbappe”, iar răspunsul său nu mai lasă loc de interpretări.

Perez a renunțat complet la transferul atacantului de 23 de ani și a anunțat că “nici măcar nu mai citesc despre el”.

Reclamă

Florentino Perez spune că are deja la Real atacanți tineri de mare valoare, care într-o bună zi îi vor călca pe urme lui Karim Benzema și vor câștiga Balonul de Aur.

“În final are și meritul său Benzema, este cel mai bun jucător din lume. Merita de câțiva ani pentru că este cel mai bun din ultimii trei sau patru ani. El e o combinație între Ronaldo și Zidane, face două lucruri în același timp. Este un adevărat star. Mișcă atacul așa cum o făcea Zidane și înscrie așa cum o făcea Ronaldo Nazario. 

(N.r. Vă plictisește subiectul Mbappe?) Nu că mă plictisește, dar nici măcar nu mai citesc despre el. Am vorbit asta o bună perioadă din vară, nu mai are sens acum. Acum jucătorii progresează spectaculos în atac. Rodrygo și Vinicius sunt două staruri. 

Reclamă 4 / 0/3

Da, îi văd să câștige și ei Balonul de Aur, trebuie să vedem cum evoluează. Real Madrid se uită doar la jucătorii pe care îi are și nu ne merge prost. Camavinga, Valverde, Militao, Tchouameni, toți sunt tineri cu viitor promițător”, a spus Florentino Perez, potrivit cotidianului As.

Florentino Perez, bonus special pentru Karim Benzema după ce a câștigat Balonul de Aur

S-a aflat câți bani va încasa Karim Benzema din partea lui Real Madrid, după ce a câștigat Balonul de Aur 2022. Atacantul francez, în vârstă de 34 de ani, a cucerit în premieră prestigiosul trofeu și a intrat în istoria fotbalului.

Conducerea de pe Santiago Bernabeu, în frunte cu președintele Florentino Perez, îi va oferi o recompensă răsunătoare lui Benzema pentru realizarea sa fabuloasă.

Benzema a marcat pe bandă rulantă pentru Real Madrid în sezonul 2021/2022 și a contribuit decisiv la câștigarea titlului în La Liga și a trofeului UEFA Champions League.

Din acest motiv, Florentino Perez este pregătit să “spargă” banca pentru atacantul francez. Potrivit cotidianului AS, Real Madrid îi va acorda lui Benzema un bonus uriaș, în valoare de aproape 1 milion de euro, după ce a câștigat Balonul de Aur 2022.

În plus, performanța extraordinară a francezului poate grăbi prelungirea contractului cu Real Madrid până în 2024. Actuala înțelegere a internaționalului de 34 de ani expiră în vara anului viitor. Karim Benzema este al doilea cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid, după Cristiano Ronaldo, cu 328 de goluri.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Fotbal • 21 mart., 9:48
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței
Fotbal extern • 15 mart., 11:58
Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței. Visul superstarului, aproape spulberat