Închide meniul

Ce a spus Marius Şumudică despre demisia de la Gaziantep, după scandările uluitoare din tribună. Românul, mesaj pentru başkan

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 februarie 2024, 18:17

Reclamă
Ce a spus Marius Şumudică despre demisia de la Gaziantep, după scandările uluitoare din tribună. Românul, mesaj pentru başkan

Ce a spus Marius Şumudică despre demisia de la Gazinatep, după scandările uluitoare din tribună

Marius Şumudică, la conferinţa de presă / telgraf.net

Au apărut detalii despre ce a spus Marius Şumudică despre demisia de la Gaziantep, după scandările uluitoare din tribună. Antrenorul român a avut prima reacţie după Gaziantep – Başakşehir, scor 0-2, meci din etapa a 27-a a campionatului Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Şumudică pe bancă, Gaziantep a rămas cu o singură victorie în ultimele 10 meciuri. Denis Drăguş îl putea ajuta să evite un nou eşec, dar golul atacantului a fost anulat cu VAR. S-a bucurat degeaba cu Alex Maxim.

Ce a spus Marius Şumudică despre demisia de la Gaziantep, după scandările uluitoare din tribună

La scorul de 0-1, fanii lui Gaziantep nu au mai rezistat şi au avut scandări uluitoare. „Explică-ne, Șumudică! De ce nu joacă echipa?”, au strigat suporterii. Pe finalul meciului, aceştia i-au cerut demisia lui Şumudică.

La conferinţa de presă, Marius Şumudică a anunţat că nu ia în calcul să plece. Le-a transmis atât fanilor lui Gaziantep, cât şi başkanului, că nu renunţă la luptă cât timp echipa are şanse să se salveze de la retrogradare.

Echipa nu a arătat rău astăzi. Vom încerca să menținem echipa în prima ligă obținând puncte în meciurile următoare. Mai avem șanse să nu retrogradăm. Conducerea îmi poate cere demisia, poate face asta sau nu. Noi ne vom găsi drumul.

Reclamă

Fanii mă iubesc, nu știu ce a fost. Vom vedea zilele viitoare, dar eu îi iubesc și cred că vom rămâne în prima ligă„, a declarat Marius Şumudică la finalul meciului, potrivit turcilor de la telgraf.net.

Gaziantep are 28 de puncte după 27 de etape şi este pe loc retrogradabil. Ocuă poziţia a 17-a şi poate fi depăşită în clasament de Konyaspor şi Pendikspor.

Gaziantep a fost învinsă, acasă, de Başakşehir, cu scorul de 2-0

Echipa turcă Gaziantep, condusă de tehnicianul român Marius Şumudică, a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-2, meciul disputat împotriva formaţiei Başakşehir, în etapa a 27-a din Super Lig.

Reclamă 4 / 0/3

După o primă repriză fără gol, oaspeţii au deschis scorul la Gaziantep, prin Piatek, în minutul 60. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR. Mai întâi Başakşehir, la Turuç, în minutul 76, apoi Gaziantep, la Denis Drăguş, în minutul 79.

Oaspeţii au stabilit scorul final în minutul 90+8, prin Mehdi Abeid, şi echipa lui Şumudică pierde primul meci după trei etape fără înfrângere. Antrenorul român a început cu Florin Niţă, Deian Sorescu, Denis Drăguş şi Junior Morais ca titulari, ei jucând tot meciul. Alexandru Maxim a fost introdus în joc în minutul 66.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și