Închide meniul
UPDATE

Marius Şumudică, umilit în timpul meciului chiar de fanii lui Gaziantep. Ce i s-a putut striga, din tribună, după ce a primit gol

Alex Ioniță Publicat: 24 februarie 2024, 16:39

Reclamă
Marius Şumudică, umilit în timpul meciului chiar de fanii lui Gaziantep. Ce i s-a putut striga, din tribună, după ce a primit gol

Marius Şumudică a ajuns la capătul puterilor la Gaziantep:

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică, umilit în timpul meciului chiar de fanii lui Gaziantep. Antrenorul român nu are parte de liniște în Turcia, iar acum și fanii echipei îl iau la țintă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întâmplat în timpul partidei dintre Gaziantep și Bașakșehir, din etapa cu numărul 27 a sezonului din Turcia. Fanii echipei lui „Șumi” nu au mai rezistat, și au scandat împotriva tehnicianului.

Marius Şumudică, umilit în timpul meciului chiar de fanii lui Gaziantep

UPDATE: Gaziantep a pierdut duelul cu Bașakșehir, cu scorul de 0-2. Echipa a rămas pe locul al 17-lea, care duce la retrogradarea directă.

UPDATE: Fanii lui Gaziantep îi cer demisia lui Marius Șumudică: „Șumi, demisia!” a fost mesajul scandat în stadion.

Reclamă

Pentru Gaziantep, duelul cu Bașakșehir era unul deosebit de important, în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Totuși, echipa lui Marius Șumudică nu a marcat în prima repriză, iar în partea secundă a încasat un gol, în minutul 60.

După ce au văzut că echipa favorită nu are o prestație excelentă, întreg stadionul a început să scandeze împotriva lui Marius Șumudică. Aceștia au transmis:

„Explică-ne, Șumudică! De ce nu joacă echipa?”, a fost mesajul scandat de fanii lui Gaziantep.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de startul partidei cu Bașakșehir, Gaziantep se afla pe locul al 17-lea în Turcia, poziție care duce la retrogradarea directă în liga secundă. Totodată, „Șumi” a fost eliminat și din Cupa Turciei, după un 0-2 cu Fenerbahce.

Turcii, atac la Marius Şumudică după ce Gaziantep a fost egalată în minutul 90+2

Turcii au lansat un atac la Marius Şumudică, după ce Gaziantep a fost egalată în minutul 90+2. Echipa antrenată de român a obţinut doar o remiză împotriva lui Samsunspor, în etapa a 26-a din Super Liga.

Florin Niţă, Alex Maxim şi Denis Drăguş au fost titular în meciul de pe teren propriu. În minutul 79 a intrat şi Deian Sorescu, chiar înainte ca Ozcicek să deschidă scorul. Totuşi, în prelungiri, Satka l-a învins pe Niţă şi a adâncit criza de la Gaziantep.

A fost a treia remiză la rând pentru Gaziantep, acasă, cu acelaşi scor, 1-1. Echipa lui Marius Şumudică nu a mai câştigat în faţa fanilor de la începutul lunii noiembrie. A disputat 8 partide de atunci!

Gaziantep a ajuns astfel pe loc retrogradabil. Are 7 victorii stagionale şi un total de 27 de puncte. Imediat după meci, Şumudică a fost „taxat”. Volkan Aliakar, un cunoscut jurnalist turc, a făcut cronica meciului şi a dat titlul: „Gaziantep pică, Şumudică doarme!”

Reclamă

„După primele 15 minute din repriza a doua, Marius Şumudică a avut prima intervenţie în joc. Badji a intrat în locul lui Maxi, jucător ineficient, iar Gradel a intrat în locul lui Monteiro.

Cu o singură victorie în ultimele 9 meciuri, Gaziantep retrogradează pas cu pas. Şumudică, care se află în permanenţă pe ordinea de zi cu declaraţiile sale, nu poate găsi o soluţie pentru a ieşi din criză. Situaţia lui Gaziantep nu este încurajatoare nu doar din punct de vedere al rezultatelor, ci şi din punct de vedere al fotbalului.

Este necesar ca antrenorul român să se concentreze asupra muncii lui, în loc să facă glume în stânga şi în dreapta”, se anunţă pe yenicaggazetesi.com.tr.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:29 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și