Închide meniul

Ce adversari poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Coșmarul FCSB-ului se află pe listă!

Alex Ioniță Publicat: 23 mai 2024, 20:48

Reclamă
Ce adversari poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Coșmarul FCSB-ului se află pe listă!

Ce adversari poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League!

Corvinul Hunedoara / Profimedia

Iată ce adversari poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Dat fiind noul format al competițiilor europene, câștigătoarea Cupei s-a calificat în turul 1 preliminar al Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această fază a competiției, elevii lui Florin Maxim vor întâlni alte câștigătoare de Cupă din Europa, sau echipe care termină în clasament pe poziții care duc în preliminarii, din campionate care nu se află la un nivel de top.

Ce adversari poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League!

Prima formație din această listă este chiar Silkeborg, coșmarul FCSB-ului din UEFA Conference League. Danezii o învingeau pe actuala campioană a României în anul 2022, de două ori, cu scorul de 0-5.

Totodată, Corvinul poate da peste o altă formație de eșalon secund. Este vorba despre Wisla Cracovia, care a câștigat Cupa Poloniei și se află, cu o etapă înainte de final, pe locul al 9-lea, la 12 puncte de un loc care garanta promovarea directă în primul eșalon.

Totuși, de notat este faptul că polonezii mai au șansa de a obține un loc de baraj, pentru promovare, fiind la un singur punct distanță de locurile care permit accederea în această fază.

Reclamă
Reclamă 4

Pe lângă aceste două echipe, pe lista posibilelor adversare se mai numără și Rijeka (Croația) sau Tobol (Kazahstan).

Totodată, lista va crește și cu echipe care pot veni din Grecia, Israel, Cipru, Azerbaijan, Ucraina, Moldova sau Kosovo. De notat este faptul că, până în momentul de față, nicio echipă din țările menționate anterior nu este sigură de participarea în preliminariile Europa League.

Aventura europeană a celor de la Corvinul nu se va încheia în cazul unei eliminări din turul 1 al preliminariilor Europa League. În acest caz, echipa de „sub furnale” va evolua în turul al 2-lea preliminar din Conference League.

Reclamă

Corvinul Hunedoara a primit licența UEFA

Corvinul Hunedoara poate evolua în preliminariile Europa League! Echipa aflată în Liga a 2-a a primit licenţa UEFA, a anunţat site-ul FRF.

Corvinul Hunedoara a câştigat, la loviturile de departajare, Cupa României, în finala cu Oţelul. Ea avea nevoie de licenţa UEFA pentru a participa în Europa League.

„Joi, 23 mai, UEFA a comunicat Federației Române de Fotbal decizia cu privire la solicitarea clubului Corvinul 1921 Hunedoara de acordare a licenței de participare în competițiile europene.

În urma analizării documentelor trimise de către club prin intermediul FRF, Corvinul Hunedoara a primit acordul de participare în UEFA Europa League, sezonul 2024-2025.

Corvinul Hunedoara a obținut dreptul de a participa în UEFA Europa League prin câștigarea ediției 2023-2024 a Cupei României Betano, după ce a învins-o în finala de la Sibiu pe Oțelul Galați, la lovituri de departajare”, a transmis FRF, pe site-ul ei oficial.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:10

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

14:08

VIDEOFanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Motivul pentru care nu i-au văzut pe jucători

13:37

Polonia – Olanda LIVE TEXT (16:00). Lewandowski ratează debutul la EURO 2024. Echipele probabile

13:24

FotoGică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO! Cele două legende au atras toate privirile

13:10

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și