Închide meniul

Ce echipă a refuzat Mircea Lucescu, pentru a rămâne la Dinamo Kiev: „Nu am fost niciodată laş!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 martie 2023, 17:35

Ce echipă a refuzat Mircea Lucescu, pentru a rămâne la Dinamo Kiev: „Nu am fost niciodată laş!

Mihai Stoica, anunț despre varianta Mircea Lucescu la FCSB

Mircea Lucescu, în timpul unei conferințe / Hepta

S-a aflat ce echipă a refuzat Mircea Lucescu, pentru a rămâne pe banca celor de la Dinamo Kiev. Tehnicianul român a dezvăluit că a fost ofertat de Fenerbahce, o formaţie de top din Turcia, la startul sezonului, însă a preferat să rămână în Ucraina, deşi situaţia pe care o traversează ţara de mai bine de un an este una cumplită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu se află pe banca lui Dinamo Kiev din vara lui 2020, iar contractul său va expira la finalul sezonului următor. Tehnicianul român a rămas alături de echipă, chiar şi după declanşarea războiului, de la finalul lunii februarie 2022.

Ce echipă a refuzat Mircea Lucescu, pentru a rămâne la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a dezvăluit că a fost contactat de cei de la Fenerbahce, la începutul sezonului, însă le-a refuzat oferta turcilor. „Il Luce” a dezvăluit că nu a vrut să le întoarcă spatele celor de la Dinamo Kiev, deoarece oficialii acestei formaţii i-au acordat şansa de a mai antrena, deşi avea gânduri de retragere.

Totodată, Lucescu a mai vorbit şi despre situaţia din Ucraina, şi a mărturisit că îi este extrem de dificil să-i facă pe jucători să se concentreze, deoarece aceştia se gândesc la binele familiilor lor.

Sirenele sună în continuare. Și azi au sunat de două ori în timpul antrenamentului și după. Sigur, în vestul țării nu, absolut deloc, aici în Kiev e mai aproape de granița cu Rusia și mai există temeri, cum se mișcă ceva, imediat sirena anunță. Poate vă întrebați de ce mai stau aici? N-am fost niciodată laș și nu sunt nici acum, chiar dacă lucrurile sunt extrem de dificile.

Reclamă

Puteam să plec la Fenerbache în vară cu situația asta. Dinamo Kiev m-a invitat atunci, acum 2 ani când am hotărât să mă las, m-au convins, am venit, am avut succes, titluri într-un an după care a venit nebunia asta, nenorocirea asta de război și atunci lucrurile s-au schimbat total.

Mircea Lucescu: „Fără fotbal nu pot să stau!”

Am rămas, fără fotbal nu pot să stau. Nu știu însă cât o să mai stau că vine un moment în care trebuie să spun gata. Sigur, mă gândesc și la momentul ăsta, până acum nu am luat în calcul, pentru că văd că e foarte greu, nu vezi luminița de la capătul tunelului, nu știi ce se întâmplă și atunci e greu.

Un antrenor care a fost obișnuit cu succese și toate astea suferă de două ori mai mult decât unul care e obișnuit cu altceva. E foarte greu când toată viața ai luptat să câștigi și pe urmă să accepți o situație anormală, pentru că e una anormală în care nu se mai poate vorbi de un antrenor, în primul rând te gândești doar la ce se întâmplă, la cei ce suferă, mă gândesc la jucătorii mei, e greu să-i aduci la un nivel de participare mentală pentru că au alte preocupări legate de familie, prieteni, nu e simplu”, a declarat Mircea Lucescu, confrom sptfm.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a reuşit să câştige un titlu cu Dinamo Kiev, precum şi o Cupă şi o Supercupă a Ucrainei. Formaţia tehnicianului român ocupă locul patru, în acest moment, în prima ligă din Ucraina, fiind la distanţă de şase puncte faţă de primul loc, ocupat de rivala Şahtior.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start Vezi toate știrile
Citește și