Închide meniul

Mircea Lucescu s-a reorientat, după ce Daniel Paraschiv l-a refuzat! Dinamo Kiev plătește dublu pentru alt atacant

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 februarie 2023, 18:12

Mircea Lucescu s-a reorientat, după ce Daniel Paraschiv l-a refuzat! Dinamo Kiev plătește dublu pentru alt atacant

Mircea Lucescu, încântat că va juca în Giuleşti cu Dinamo Kiev

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu s-a reorientat, după ce Daniel Paraschiv l-a refuzat. Atacantul de 23 de ani de la FC Hermannstadt a primit o ofertă răsunătoare, în valoare de 1.2 milioane de euro, din partea lui Dinamo Kiev, echipa pregătită de cel mai titrat antrenor român. Tânărul jucător al sibienilor n-a dat curs ofertei respective, explicând că îi este teamă de conflictul din Ucraina, unde trupele rusești continuă acțiunile militare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Dinamo Kiev nu par dispuși să-l mai aștepte pe Daniel Paraschiv, care a lăsat de înțeles că răspunsul său nu este definitiv. Presa din Ucraina anunță că, între timp, Mircea Lucescu și oficialii clubului au pus ochii pe alt atacant.

Mircea Lucescu s-a reorientat, după ce Daniel Paraschiv l-a refuzat!

Potrivit sport.ua, conducătorii lui Dinamo Kiev sunt pregătiți să achite 2,5 milioane de euro pentru Chukwubuikem Ikwuemesi, atacantul lui NK Celje. Nigerianul de 21 de ani a avut prestații excelente la formația din Slovenia în prima parte a sezonului și i-a „fermecat” pe conducătorii lui Dinamo Kiev.

Pe urmele lui Ikwuemesi se află și Dinamo Zagreb, mai scrie sursa citată, dar echipa lui Mircea Lucescu rămâne în pole-position pentru a materializa transferul datorită sumei oferite. Dinamo Kiev va scoate din conturi o sumă de două ori mai mare decât ar fi plătit pentru Daniel Paraschiv.

Chukwubuikem Ikwuemesi a marcat 6 goluri în 16 meciuri pentru NK Celje, în actualul sezon din Slovenia. Nigerianul are o cotă de 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

Nu doar Dinamo Kiev s-a arătat interesată de Daniel Paraschiv, în această iarnă. La rândul lor, maghiarii de la MOL Fehervar au înaintat o ofertă pentru internaționalul român care a făcut senzație în tricoul lui FC Hermannstadt în actualul sezon.

„Cred că încă se negociază la preţ şi eu aştept să fiu căutat să aflu dacă se concretizează sau nu. Mai sunt aspecte de discutat, însă cred că ar fi un pas în faţă pentru mine”, a spus Daniel Paraschiv, în exclusivitate pentru as.ro.

Rămâne de văzut dacă Paraschiv se va decide să accepte oferta venită din prima ligă din Ungaria. Dani Coman, președintele lui FC Hermannstadt, a dezvăluit recent discuția purtată cu atacantul de 23 de ani, după cele două oferte primite în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Ce i-a spus Daniel Paraschiv lui Dani Coman, după ofertele primite de la Dinamo Kiev și MOL Fehervar

Chiar dacă ar fi putut obţine un salariu mult mai mare decât cel pe care îl primeşte la Sibiu, Daniel Paraschiv nu se grăbeşte să plece. Tânărul atacant l-a anunţat pe preşedintele clubului că este dispus să rămână până în vară la echipa aflată pe locul 12 în Liga 1.

Sunt 2 oferte concrete de la Dinamo Kiev şi de la MOL Vidi, din Ungaria. Azi am avut o discuţie cu Paraschiv şi am rămas plăcut impresionat de modul cum gândeşte un jucător şi un om de 22 de ani. A venit la mine şi mi-a spus <Domnule preşedinte dacă mai aveţi nevoie de mine şi dacă nu v-aţi făcut alte planuri să aduceţi alţi jucători în locul meu eu aş vrea să rămân, cel puţin până la vară. Dacă v-aţi făcut alte planuri, atunci da, trebuie să aleg şi eu, deşi îmi doresc să rămân până la vară la Sibiu>.

Îi vom respecta decizia în totalitate, ne bucurăm că rămâne alături de noi şi sunt ferm convins că la ascensiunea şi la marja de progres pe care o are, vor veni oferte mai bune pentru el, cât şi pentru club. Suma de transfer putea să ajungă la 1,5 milioane de euro.

E o sumă foarte bună pentru orice club din România, cu atât mai mult pentru Hermannstadt şi avem o ofertă fabuloasă din punctul meu de vedere, dar eu ştiu ce înseamnă să fii fotbalist, să nu te duci cu tot sufletul la o altă echipă, îi respectăm decizia 100%, nu e prioritar pentru noi să vindem jucători, avem stabilitate din punct de vedere financiar şi sunt convins că vor veni alte oferte mult mai bune pentru el”, a spus Daniel Coman la primasport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și