Închide meniul

Ce lovitură! Italienii anunţă că Răzvan Lucescu poate deveni antrenorul lui Man şi Mihăilă: "Bomba serii!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2021, 7:25

Ce lovitură! Italienii anunţă că Răzvan Lucescu poate deveni antrenorul lui Man şi Mihăilă: "Bomba serii!"

Zuma Press / Xinhua via Hepta

Răzvan Lucescu o poate antrena pe Parma

Răzvan Lucescu poate ajunge antrenorul lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Italienii susţin că românul este favorit să devină antrenorul celor de la Parma. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Bomba serii! Parma este interesă de Lucescu Jr", au scris cei de la Gazzetta Di Parma, citând o afirmaţie făcută de un jurnalist în cadrul emisiunii 12tgsport.

Parma are şanse mici de a evitat retrogradarea în aces sezon, iar Lucescu ar putea să preia echipa în Serie B şi să forţeze promovarea. 

Parma se află pe locul 19 în Serie A, cu doar 20 de puncte şi este la 11 puncte de ultima poziție care asigură salvarea. În cariera sa, Răzvan Lucescu le-a antrenat pe Rapid, FC Brașov, naționala României, El Jaish (Qatar), Petrolul, Skoda Xanthi, PAOK Salonic (Grecia) și Al Hilal (Arabia Saudită).

Răzvan Lucescu e dorit şi de Sampdoria

Sampdoria își caută deja antrenor pentru sezonul viitor. Răzvan Lucescu este unul dintre numele importante de pe lista italienilor.

Reclamă

Cu toate acestea, ultrașii eleni nu uită trecutul lui Lucescu pe banca lui PAOK. Românul a cucerit un titlu și două Cupe ale Greciei alături de echipa din Salonic. El ar putea avea o primire ostilă la AEK Atena.

Lucescu e liber de contract din luna februarie, de când s-a despărțit de Al Hilal. În Arabia Saudită, fostul selecționer a câștigat tot ce se putea: Liga Campionilor Asiei, campionatul și Cupa Regelui.

Răzvan Lucescu are 7 trofee în cariera de antrenor. El a cucerit 2 Cupe și un titlu alături de PAOK, un titlu și Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal și două Cupe ale României alături de Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și