Închide meniul

Ce lovitură! Tatăl lui Erling Haaland și Mino Raiola s-au întâlnit și cu Florentino Perez! Real Madrid îi face concurență Barcelonei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2021, 16:44

Ce lovitură! Tatăl lui Erling Haaland și Mino Raiola s-au întâlnit și cu Florentino Perez! Real Madrid îi face concurență Barcelonei

profimediaimages

Erling Haaland, cel mai curtat jucător din Europa

Erling Haaland este printre cei mai curtați jucători din fotbalul mondial. Starul norvegian a înscris 49 de goluri în tot atâtea meciuri pentru Borussia Dortmund. Pe lângă granzii Spaniei, Manchester United, City și Chelsea și-au manisfetat și ele interesul pentru Haaland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul președinte al Barcelonei, Joan Laporta, a crezut că le-a luat fața competitorilor pentru semnătura norvegianului. În dimineața zilei de joi, s-a intâlnit personal cu tatăl jucătorului, Alf-Inge Haaland, și agentul Mino Raiola.

Tatăl lui Erling Haaland și Mino Raiola s-au intâlnit și cu Florentino Perez

Se pare că Laporta s-a înșelat. El Chiringuito a făcut publice imaginile cu Raiola și Alf-Inge Haaland de la sosirea la Madrid, la numai câteva ore după ce s-au întâlnit cu Laporta.

Potrivit cotidianului AS, Real Madrid vrea să vândă mai mulți jucători ca să facă bani pentru transferul lui Haaland. Gareth Bale, Martin Odegaard și Dani Ceballos sunt numai câțiva dintre fotbaliștii împrumutați la alte echipe, care încă se alflă sub contract cu madrilenii. 

Reclamă

Borussia Dortmund i-a setat prețul lui Haaland la 180 de milioane de euro. În 2022, clauza atacantului norvegian va scădea la "numai" 75 de milioane. Prin urmare, nemții s-ar putea vedea obligați să renunțe la golgheterul de 20 de ani încă din această vară.

Haaland a ajuns la Borussia Dortmund în ianuarie 2020. Nemții i-au achitat doar 20 de milioane de euro lui RB Salzburg pentru transferul norvegianului. Acum, el este cotat la 110 milioane de euro.

Întâlnire între tatăl lui Erling Haaland, Mino Raiola și Joan Laporta

Jurnaliştii de la Sport l-au surprins pe tatăl lui Erling Haaland, alături de impresarul Mino Raiola, pe aeroportul din Barcelona. Cei doi au aterizat în această dimineaţă şi au fost aşteptaţi de preşedintele catalanilor, Joan Laporta.

Reclamă 4 / 0/3

Se știe că Joan Laporta şi Mino Raiola au o relaţie excelentă. Fanii Barcelonei speră ca transferul lui Haaland să-l convingă pe Messi să rămână la echipa în tricoul căreia a scris istorie! 

Manchester City nu renunţă la Erling Haaland

Erling Haaland este dorit şi de Pep Guardiola. Ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria Premier League. Norvegianul i-a cerut un salariu de 700 de mii de euro pe săptămână lui Manchester City!

În cinci ani de contract, Haaland ar putea obţine peste 180 de milioane de euro doar din salariu, scrie The Sun. Întreaga afacere ar putea să o coste o avere pe Manchester City.

Recomandări
  • Tatăl lui Haaland și Mino Raiola s-au întâlnit cu Florentino Perez
  • Cei doi s-au văzut cu Joan Laporta în aceeași zi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și