Închide meniul

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după ce a fost titular și căpitan la debutul pentru Al-Nassr

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2023, 9:31

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după ce a fost titular și căpitan la debutul pentru Al-Nassr

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după ce a fost titular la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, în primul meci oficial pentru Al-Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a postat imediat un mesaj, după ce a fost titular și căpitan în prima partidă pentru Al-Nassr. Starul lusitan s-a declarat fericit de victoria obținută de trupa saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a bifat primul meci oficial pentru noua sa echipă, de la transferul de la începutul anului. Atacantul portughez a evoluat în Al-Nassr – Al Ettifaq, meci încheiat cu scorul de 1-0.

Ce mesaj a postat Cristiano Ronaldo, după ce a fost titular la Al-Nassr

La scurt timp după încheierea meciului, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Starul lusitan și-a manifestat bucuria față de victoria înregistrată de noua sa echipă, pe teren propriu.

Totodată, CR7 le-a mulțumit și fanilor saudiți pentru susținerea oferită. La primul meci al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, toate biletele au fost epuizate, iar fanii l-au așteptat cu sufletul la gură pe starul lusitan.

Primul meci, prima victorie! Foarte bine, băieți! Le mulțumesc tuturor suporterilor pentru susținerea incredibilă”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca și când ar fi marcat, la golul colegului său

Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca și când ar fi marcat, la golul colegului său, Anderson Talisca. Starul portughez și-a făcut debutul la noua echipă, Al-Nassr, în meciul cu Al-Ettifaq din etapa a 14-a din campionatul Arabiei Saudite.

Al-Nassr a deschis scorul în minutul 31, prin Anderson Talisca. Abdulmajeed Al Sulaiheem a centrat în careu, iar mijlocașul brazilian a reluat cu capul în plasă. Pe direcția centrării s-a aflat și Cristiano Ronaldo. Centrarea a fost însă prea înaltă, iar lusitanul a trecut pe sub minge. Talisca a urmărit bine faza și a trimis în poartă.

Chiar dacă golul a fost marcat de Talisca, în centrul atenției s-a aflat tot Ronaldo. Fostul star de la Real Madrid, Juventus și Manchester United s-a bucurat ca și când el ar fi reușit să înscrie, cu mâinile depărtate de corp și cu gura larg deschisă în semn de bucurie.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a rămas cu urme pe față după ce a fost făcut K.O. de Keylor Navas, în meciul amical dintre PSG și selecționata starurilor de la Al-Nassr și Al-Hilal, disputat joi la Riad și câștigat de parizieni cu 5-4.

Portughezul a rămas cu o vânătaie pe obrazul stâng, care a fost surprinsă pe transmisia live a meciului cu El-Ettifaq, din ultima rundă.

Erik ten Hag a trimis „săgeţi” către Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag a trimis „săgeţi” către Cristiano Ronaldo, la două luni distanţă după ce starul lusitan a plecat de la Manchester United. Managerul trupei de pe Old Trafford a făcut o ironie la adresa jucătorului lui Al-Nassr.

Erik ten Hag a oferit un interviu, înaintea duelului stelar din Premier League, dintre Arsenal şi Manchester United. Managerul „Diavolilor” a avut doar cuvinte la adresa lui Lionel Messi, şi l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo.

Ten Hag susţine că există un singur Lionel Messi, cel care a devenit campion mondial în Qatar, în timp ce ceilalţi jucători trebuie să muncească mai mult pentru echipă. Această declaraţie face trimitere directă către CR7, deoarece starul lusitan şi managerul de pe Old Trafford se aflau în relaţii extrem de reci, atitudinea lusitanului fiind cea care l-a nemulţumit pe antrenorul olandez.

„Există un singur Messi, l-am văzut la Cupa Mondială. Restul trebuie să muncească și să facă parte din echipă”, a declarat Erik ten Hag, conform presei britanice.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și