Închide meniul

Ce mesaj a transmis Cristiano Ronaldo, după ce a revenit la naţionala Portugaliei! Lusitanii se pregătesc de preliminariile EURO 2024

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2023, 9:13

Ce mesaj a transmis Cristiano Ronaldo, după ce a revenit la naţionala Portugaliei! Lusitanii se pregătesc de preliminariile EURO 2024

Ce mesaj a transmis Cristiano Ronaldo, după ce a revenit la naţionala Portugaliei

Cristiano Ronaldo, la antrenamentele Portugaliei/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj, pe conturile oficiale de socializare, după ce a revenit la naţionala Portugaliei. Starul de la Al-Nassr s-a arătat extrem de fericit de faptul că poate îmbrăca din nou tricoul echipei sale naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia se pregăteşte de debutul în preliminariile EURO 2024. Lusitanii se vor duela cu Liechtenstein, pe 23 martie, şi cu Luxemburg, trei zile mai târziu.

Ce mesaj a transmis Cristiano Ronaldo, după ce a revenit la naţionala Portugaliei

Cristiano Ronaldo a fost convocat de noul selecţioner, Roberto Martinez, la echipa naţională. Odată ajuns în cantonamentul lusitanilor, starul de la Al-Nassr a transmis un mesaj pe conturile de socializare. Acesta s-a declarat extrem de fericit că a poate reprezenta din nou Portugalia.

Foarte fericit să mă întorc la echipa națională și să fiu capabil să reprezint din nou Portugalia”, se arată în mesajul transmis de Cristiano Ronaldo, pe contul oficial de Twitter.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo a fost însoţit de o serie de fotografii, de la antrenamentele naţionalei Portugaliei. CR7 este surprins alături de coechipierii săi din naţională, fiind extrem de zâmbitor.

Reclamă

Cristiano Ronaldo este în formă, înainte de primele meciuri ale Portugaliei, din preliminariile EURO 2024. Atacantul de 37 de ani a marcat în ultimul meci disputat de Al-Nassr. Lusitanul a înscris printr-o execuţie de vis, din lovitură liberă, de la mai bine de 30 de metri distanţă de poarta adversă.

De altfel, de când s-a transferat la Al-Nassr, de la începutul anului, Cristiano Ronaldo a marcat nouă goluri pentru trupa saudită, în cele 10 meciuri bifate, în toate competiţile.

Cristiano Ronaldo a înscris un gol fabulos pentru Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a înscris un gol fabulos pentru Al-Nassr! Superstarul portughez a fost decisiv pentru echipa sa și a înscris din lovitură liberă, ca în vremurile bune.

Reclamă 4 / 0/3

Al Nassr a învins-o pe Abha, scor 2-1 și continuă lupta pentru titlu în Arabia Saudită. Formația lui Cristiano Ronaldo este pe locul 2, cu 49 de puncte. Lider rămâne Al-Ittihad, care are un punct în plus.

Deși nu a reușit să înscrie în ultimele trei meciuri pentru Al-Nassr, superstarul portughez a dat lovitura în meciul cu cei de la Abha. În minutul 78, atunci când Al-Nassr era condusă cu 0-1, Cristiano Ronaldo a executat superb o lovitură liberă, trimițând mingea direct în poartă de la peste 30 de metri.

Reușita lui Cristiano Ronaldo le-a adus aminte fanilor de vremurile bune, atunci când lusitanul înscria asemenea goluri atât la Manchester United, cât și la Real Madrid. Talisca a fost cel care a reușit să înscrie al doilea gol și să aducă victoria lui Al-Nassr.

„E foarte bine că am obținut victoria și sunt foarte fericit că am înscris aici, pe stadionul nostru, în fața fanilor noștri”, a fost reacția lui Cristiano Ronaldo după meci.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și